RZR DYNAMIX – prima suspensie inteligenta pentru off-road

RZR DYNAMIX – prima suspensie inteligenta pentru off-road

15.10.2017

RZR® DYNAMIX ™ este viitorul plimbării și al manevrabilitatii. Tehnologia a fost gandita de constructorul american pentru a dota modelele sale de SXS-uri Polaris. Este primul sistem inteligent de suspensie din lume conceput special pentru off-road, deoarece este singura suspensie care se adaptează în timpul mersului, pentru a oferi cea mai bună plimbare în fiecare moment. Sistemul include senzori sofisticați care monitorizează continuu șapte intrări ale vehiculului pentru a face ajustări - de 200 de ori pe secundă – cu scopul de a optimiza călătoria. Indiferent dacă vehiculul este în viraje, frânare, accelerare, in viteză sau în aer, sistemul reglează suspensia pentru orice situatie oferita de pilot sau de teren. Aceste schimbări continue dau pilotilor o experiență de călătorie mai confortabilă și mai sigură.

RZR DYNAMIX Drive Command 

Reglajele RZR DYNAMIX prind viață prin sistemul revoluționar RIDE COMMAND®. Ecranul este rezistent la intemperii si indică continuu starea sistemului de control al suspensiei - inclusiv amortizarea prin compresie, modul selectat, forța g, poziția pedalei, unghiul de direcție, starea frânei și diagnosticele – ceea ce permite pilotilor să detina controlul în timp real.

În plus față de ajustările în timp real ale sistemului, piloții pot ajusta modurile de plimbare prin intermediul unui comutator de pe tabloul de bord, alegând din trei setări de suspensie:

CONFORT - Stabileste suspensia la cea mai mica setare pentru cea mai blanda calatorie

SPORT - Pentru performanțe superioare și manevrare de mare viteză

FERMĂ - Blochează suspensia utilizand compresia maximă pentru cele mai extreme condiții de pilotare.

Te-ar putea interesa si:

KTM ofera garantie extinsa pentru modelele Street

KTM va oferi tuturor posesorilor de modele 2024 LC8c, LC8 STREET si TRAVEL posibilitatea de extinde perioada de garantie oficiala, in unele cazuri pana la aproape dublu. Doar cu o lucrare de service la un dealer autorizat KTM, riderii pot beneficia d...

Citeste mai mult