KTM ofera garantie extinsa pentru modelele Street

KTM ofera garantie extinsa pentru modelele Street

01.04.2024

KTM va oferi tuturor posesorilor de modele 2024 LC8c, LC8 STREET si TRAVEL posibilitatea de extinde perioada de garantie oficiala, in unele cazuri pana la aproape dublu. Doar cu o lucrare de service la un dealer autorizat KTM, riderii pot beneficia de extra acoperire pentru motocicleta lor multumita unei noi promotii disponibile pretutindeni in lume. Aditional, perioada de garantie pentru accesoriile KTM PowerParts si KTM SpareParts pentru toate modelele de strada va fi prelungita cu 24 de luni. Aceste extensii de garantie sunt gratuite. 


Motocicletele 2024 cu motor LC8c si LC8 se incadreaza intr-o fereastra de garantie de 24 luni de la data preluarii. Noua oferta de la cel mai mare producator de doua roti din Europa va extinde aceasta la 4, respectiv 3 ani. 

 

Modelele 2024 KTM LC8c includ KTM 790 DUKE, KTM 790 ADVENTURE, KTM 890 ADVENTURE, KTM 890 ADVENTURE R, KTM 890 ADVENTURE R RALLY, KTM 890 SMT si noul KTM 990 DUKE. Clientii care solicita lucrari de service in timpul perioadei de garantie 24 luni o pot prelungi pana la urmatorul service, pana la un maximum de 4 ani. 


Motocicletele echipate cu motor 2024 KTM LC8 sunt: KTM 1390 SUPER DUKE R, KTM 1390 SUPER DUKE R EVO, KTM 1290 SUPER DUKE GT, KTM 1290 SUPER ADVENTURE R si KTM 1290 SUPER ADVENTURE R, cu oferta de service marita de la 2 la 3 ani. 

 

Utilizarea de produse KTM PowerParts sau KTM SpareParts pe toate modelele de strada va aduce o garantie completa de 24 luni de la data initiala de achizitie. 


„Ii sfatuim pe clientii nostri sa utilizeze intotdeauna reteaua KTM oficiala pentru lucrari de service, mai ales pentru ca personalul este antrenat pentru acele modele si nu numai, si utilizeaza parti si accesorii aprobate unde este posibil”, a spus Jens Tuma (Senior Head, Customer Service). „In acest fel putem asigura cea mai buna calitate posibil si mentine valoarea motocicletelor; totodata, este un mare motiv de bucurie sa realizam aceasta oferta de extindere a garantiei pentru clientii KTM de peste tot din lume”. 

 

 

 


KTM ofera garantie extinsa pentru gama de motociclete de strada

Te-ar putea interesa si:

Silence S02, un scuter electric ideal pentru naveta urbana 

Silence S02 - Agil, Functional, Performant si Confortabil Cei care vor sa renunte la masina ori la folosirea transportului in comun sau doresc sa faca tranzitia de la un scuter pe benzina pot alege cu incredere modelul Silence S02, un scuter elect...

Citeste mai mult