Riderii CFMOTO, pe podium la Hunt the Wolf 2024

Riderii CFMOTO, pe podium la Hunt the Wolf 2024

20.05.2024

Pilotii CFMOTO, pe podium la Hunt the Wolf! Pe locul II s-a clasat Levente Horvath, urmat de Radu Lungu pe pozitia a III-a! 

 


Pentru trofeul HTW 2024, piloti veniti din toate colturile lumii si-au impins limitele la maximum, unii fiind veterani ai acestei dure competitii, iar altii la prima intanire cu „lupul”. Patru concurenti cu vehiculul CFMOTO CFORCE X10 s-au clasat in Top 10, ocupand pozitiile a doua (la doar 10 secunde de primul loc), a treia, a cincea si a opta. Un rezultat excelent care demonstreaza potentialul si performanta de care sunt capabile modelele de ATV-uri CFMOTO!  

 


Noul ATV CFMOTO X10 a fost la inaltime pe intreaga durata a editiei Hunt The Wolf de anul acesta, depasind cu fler provocarile terenului dificil, tehnic, variabil. 

 


Cursa HUNT THE WOLF a fost plina de spectacol si adrenalina, categoria EXTREME fiind in mod constiincios conceputa drept cea mai dificila intrecere de ATV-uri din Europa si posibil din lume. Vehiculele si riderii imping limitele, iar extenuarea fizica si pilotarea tehnica nu fac lucrurile mai usoare.

Pentru a celebra simbolul competitiei - lupul singuratic -, acest eveniment sportiv a fost transformat intr-o cursa individuala, unde fiecare trebuie sa dea tot ce are mai bun pentru a obtine un loc pe podium. 
Capacitatea de orientare, energia, instinctul de killer si de invingator, prudenta si logica se unesc cu respectul, agresivitatea si abilitatile de riding/racing.  
 

 

Ceremonia de premiere HTW 2024 a avut loc vineri dupa-amiaza. 

 

 


Riderii CFMOTO urca pe podium la Hunt the Wolf 2024!

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO a achizitionat GOES

GOES este un brand subsidiar al CFMOTO, specializat in proiectarea, dezvoltarea si distributia de vehicule off-road. Campania franceza recunoscuta la nivel mondial s-a perfectionat din punct de vedere al performantei, bazandu-se pe o echipa de profes...

Citeste mai mult