Colectia de echipamente pentru rideri THE RED BULL GASGAS 2024

Colectia de echipamente pentru rideri THE RED BULL GASGAS 2024

14.05.2024

Indrazneste sa te afirmi adoptand noile echipamente din colectia RED BULL GASGAS 2024! 

GASGAS SI RED BULL FAC ECHIPA PENTRU A CREA O GAMA EXCLUSIVA MOTOGP DE IMBRACAMINTE CASUAL

 

Colaborarea cu Red Bull in directia dezvoltarii unei linii exclusive de imbracaminte pentru fanii MotoGP aduce brandului spaniol un nou motiv de mandrie! Suporterii vedetelor Red Bull GASGAS Tech3, Pedro Acosta si Augusto Fernandez, pot acum achizitiona Red Bull GASGAS Riders Collection 2024 la anumite curse MotoGP care se desfasoara in aceasta vara, precum si de la cel mai apropiat dealer GASGAS!


• GASGAS si Red Bull consolideaza parteneriatul cu o gama exclusiva de imbracaminte
• Demonstreaza-ti sprijinul pentru pilotul tau preferat GASGAS in MotoGP!
• Colectia Red Bull GASGAS Riders 2024 este disponibila acum, in toata lumea. 


Nu are importanta daca preferatul tau este Pedro Acosta sau Augusto Fernandez, deoarece constructorul de motociclete GASGAS a creat produse Red Bull cu licenta oficiala pentru ambii eroi de curse! Pentru fiecare atlet, exista un tricou alb cu emblema echipei Red Bull GASGAS Tech3 in partea din fata, in timp ce pe spate, un imprimeu indraznet unic pentru fiecare concurent indica perfect pe cine sustineti in 2024.


Red Bull GASGAS Riders Collection 2024 este completata de cateva sepci super cool. De culoare visinie, pentru a iesi in evidenta din multime, veti descoperi o sapca curbata cu numerele fiecarui racer si siglele acestora brodate pe ele pentru un finisaj de calitate. Sigla echipei este situata pe fata si in centru deasupra vizierei.

 

Noua colectie este disponibila online, precum si la dealerul local GASGAS pentru a vedea totul in persoana. Sau, daca participati la o runda de MotoGP vara aceasta, puteti vizita standul GASGAS!

 

 


Fa o declaratie indrazneata adoptand echipamentele potrivite din noua colectie RED BULL GASGAS 2024!

Te-ar putea interesa si:

Husqvarna Motorcycles rafineaza gama Naked pentru sezonul 2024

Complet noi pentru sezonul 2024, gamele Vitpilen si Svartpilen sunt simple si moderne, imbratisand mostenirea suedeza si peste un secol de inovatie. Puterea rafinata, componentele de greutate usoara, dinamica sportiva si calitatea exceptionala de con...

Citeste mai mult