Circuitul Aspar inaugureaza prima academie de motociclism globala

Circuitul Aspar inaugureaza prima academie de motociclism globala

24.05.2024

CFMOTO este mandru ca a asistat la inaugurarea primei academii globale de motociclism de catre Jorge Martínez “Aspar.” Acest proiect indraznet este conceput cu scopul de a antrena riderii si mecanicii incepatori pentru a concura la Campionatul Mondial MotoGP si va avea baza la prestigiosul Circuit Aspar. 


Circuitul Aspar, acum casa echipei CFMOTO Aspar Team, dispune de facilitati de ultima ora care se extind dincolo de curse. Pe langa Muzeul Aspar, complexul include patru piste diferite pentru competitie: un circuit principal de 2.2 kilometri, un circuit de karting 850 metri, un dirt track de 1.1 km si o pista asfaltata de 18000 metri patrati. 


La ceremonia de deschidere, riderii echipei CFMOTO Aspar au fost prezenti la un moment semnificativ. In onoarea contributiilor lui Jorge Martinez, brandul chinez a dezvaluit un nou concept de motocicleta de curse, bazat pe platforma inovatoare de motor in 3 cilindri. Aceasta motocicleta CFMOTO, inzestrata cu o grafica deosebita si unica, precum si cu numarul de curse emblematic purtat de Jorge - 5, simbolizeaza adanca apreciere pentru colaborarea dintre CFMOTO si Aspar Team. 


Jorge Martínez “Aspar” a lansat oficial Circuitul Aspar, marcand inceputul unei noi ere in ceea ce priveste competitia si antrenamentele de motociclism. Aceasta academie va stabili standardul pentru dezvoltarea riderului si a mecanicului de la campionatele entry-level pana la varful MotoGP. 


Ramaneti aproape pentru mai multe update-uri pe masura ce ne imbarcam in aceasta calatorie fascinanta alaturi de CFMOTO Aspar Team! 

 

 


Circuitul Aspar introduce prima academie de motociclism globala.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024: locul unde vibrezi si te vei distra nebuneste!

 14-15 IUNIE - PARCUL FAGET MIOVENI, ARGESE timpul sa dai restart distractiei si sa te pregatesti pentru a doua intalnire epica la CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024! Doar imagineaza-ti... esti acolo, chiar acum! Ai lasat biroul si simti deja iar...

Citeste mai mult