Noile scutere Vespa Primavera si Vespa Sprint, dezvaluite la Shanghai intr-o mega-petrecere

Noile scutere Vespa Primavera si Vespa Sprint, dezvaluite la Shanghai intr-o mega-petrecere

15.05.2024

Proaspata colectie de echipamente Vespa a fost in centrul atentiei la Shanghai, alaturi de noile scutere Vespa din gamele Sprint si Primavera. Atmosfera de sarbatoare nu putea lipsi de la un asemenea event, iar toti cei prezenti la lansare s-au bucurat de un megaparty original, plin de muzica, voie buna si culoare.

 

Prezentarea lineup-ului de modele pe doua roti Vespa si echipamentele pentru rideri are ca scop pozitionarea brandului la nivel mondial in ceea ce priveste lifestyle-ul. Vespa este marele ambasador al stilului si designului italian in lume si in China, una dintre cele mai promitatoare si fertile piete pe segmentul premium.

 

Shanghai, 14 mai 2024 - Noile Vespa Primavera 150 si Vespa Sprint debuteaza pe piata chineza in cadrul unui eveniment fabulos, desfasurat la Shanghai, la Shangsheng-Xinsuo (Columbia Circle), un nou punct cultural de referinta al orasului, intr-o infuzie de cultura, design, stil italian si moda.

 

Staruri ale lumii asiatice si diverse personalitati din institutii importante au luat parte la eveniment, inclusiv Consulul General al Italiei in Shanghai, Tiziana D’Angelo. Evenimentul confirma ca Vespa, un brand global autentic, devine si mai indragit pretutindeni. Sa adopti un scuter Vespa a reprezentat dintotdeauna o alegere de stil, dincolo de trenduri si moda, o extensie a personalitatii riderului.

 

Pe langa noile modele Vespa, si colectia de echipamente VESPA DEC a creat o impresie puternica. Inspirata de muzeul si fabrica Piaggio, noua linie este expresia brandului italian in lumea lifestyle-ului, punand in evidenta cele mai fine detalii ale stilului italian.

 

Vespa a fost mereu un brand global, aducand laolalta generatii intregi de pe continente diferite si culturi diferite. Astazi, cu peste 19 milioane de unitati vandute peste tot in lume din 1946 pana in prezent, Vespa este un ambasador italian al stilului, designului si tehnologiei. Noile scutere Vespa Primavera si Sprint reprezinta sufletul metropolitan, cel mai tanar al Vespei.

 

Modelele Primavera si Vespa ale noului sezon introduc noi materiale si detalii atent alese, subliniind calitatea globala a finisajelor. Suprastructurile ghidonului si placuta de pe spate sunt complet noi, iar saua a fost imbunatatita multumita utilizarii unei huse noi. Instrumentarul modern si luminile LED complete demonstreaza inca o data trasatura de lider indisputabil a Vespa la nivel tehnologic.

 


Vespa Primavera si Vespa Sprint au fost dezvaluite la Shanghai intr-o megapetrecere!

Te-ar putea interesa si:

2025 BRP Lynx Lineup

BRP Lynx aduce in sezonul 2025 doua noi modele trail, in timp ce lineup-ul Brutal se distinge de snowmobilele crossover Xterrain si se extinde. De asemenea, gama Shredder conceputa pentru riding prin zapada adanca adauga caracteristici noi. Proasp...

Citeste mai mult