EICMA 2023: olimpiada pasiunii si a mobilitatii pe doua roti la Milano

EICMA 2023: olimpiada pasiunii si a mobilitatii pe doua roti la Milano

07.11.2023

EICMA 2023: olimpiada pasiunii si a mobilitatii pe doua roti aduna la Milano 2036 de branduri din 45 de state 

A 80-a editie a Expozitiei Internationale de Motociclete si Accesorii a fost inaugurata astazi. Inainte de a se deschide pentru publicul larg marti, pe 9 noiembrie, show-ul de sase zile debuteaza cu doua zile dedicate presei si operatorilor: zeci de mii de profesionisti acreditati din 120 de tari diferite.

2036 marci, peste 700 de expozanti, din care 67% pentru prima data, au venit in Italia din 45 de tari. Mai mult de 30% din companii expun in premiera, 8 pavilioane sunt ocupate, cu doua mai mult decat in 2022. Presedintele EICMA, Pietro Meda a subliniat in timpul inaugurarii cp editia 2023 „reprezinta o demonstratie de putere a industriei in sectorul care din nou evidentiaza atractia evenimentului nostru".

Printre inovatiile acestui an se numara zona YUM, o expozitie dedicata in intregime mobilitatii urbane, celor mai inovatoare institutii si start-up-uri din sector, precum si EICMA Esport Arena, care debuteaza la targ pentru a aduce lumea gaming-ului la evenimentul milanez. 

Zona exterioara MotoLive face parte din show si include test ride-uri cu motociclete, muzica si distractie, acrobatii, curse pe un traseu motocross realizat pentru ocazie si momente de Freestyle si cascadorii cu motociclete de tip Trial. 


EICMA 2023 aduna in metropola italiana 2036 de marci din 45 de tari.

Te-ar putea interesa si:

KTM introduce noi scheme de culoare pentru gama Supersport 

Sezonul 2024 aduce noutati la nivelul lineup-ului de motociclete Supersport din familia KTM Motorcycles. Producatorul austriac a anuntat update-uri de culori si grafici pentru gama RC Supersport, inspirandu-se de la prototipurile mai vechi si din com...

Citeste mai mult