KTM introduce noi scheme de culoare pentru gama Supersport 

KTM introduce noi scheme de culoare pentru gama Supersport 

14.02.2024

Sezonul 2024 aduce noutati la nivelul lineup-ului de motociclete Supersport din familia KTM Motorcycles. Producatorul austriac a anuntat update-uri de culori si grafici pentru gama RC Supersport, inspirandu-se de la prototipurile mai vechi si din combinatiile cromatice actuale Factory Racing. 

 

Seria KTM RC reprezinta segmentul Supersport, distingandu-se prin estetica sportiva fara compromis, manevrabilitate agila si performanta impresionanta pe strada si pe circuit. 

 

Pentru 2024, gama ramane neschimbata, insa adauga noi culori premium, inspirate de la motocicleta KTM model RC 8C, de la KTM 1390 SUPER DUKE R si de la culorile echipei de curse Grand Prix. 

 

Cel mai mic model de top, 2024 KTM RC 390, primeste doua noi scheme atractive, pe portocaliu cu albastru si portocaliu cu negru. Ambele optiuni primesc cadre portocalii de semnatura, varianta pe portocaliu cu negru primind si jante portocalii. 

 

KTM RC 200 vine cu doua scheme, cu un motiv similar albastru/portocaliu si o aditie negru cu alb ce aminteste de cromatica lui KTM RC 8C. In completare, modelul entry-level primeste cadre negre si subcadre portocalii. 

 

Cel mai mic model ca cilindree din lineup, 2024 KTM RC 125, aduce la linia de start noi palete de culori pe negru cu portocaliu si albastru cu portocaliu. Ambele optiuni sunt finisate cu roti si cadre negre lucioase. 

 

Gama 2024 KTM RC are radacinile bine plantate pe pista de curse, cu un pedigree care nu poate fi pus la indoiala si cu culori indraznete READY TO RACE. 

 


Seria KTM RC vine inzestrata in sezonul 2024 cu optiuni de culori noi.

Te-ar putea interesa si:

Race to Hell 2024

Riderii de ATV-uri si SxS-uri iau startul la RACE TO HELL 2024!  Race to Hell, prima competitie din Italia care imbina viteza specifica curselor Baja cu pasaje extrem de tehnice, se desfasoara intre 6 - 10 februarie la termele Rapolano. Prima z...

Citeste mai mult