Arborele cu came de la Yoshimura creste puterea ATV-ului

Arborele cu came de la Yoshimura creste puterea ATV-ului

02.07.2010
Modelele 2006-09 QuadRacer R450, 2003-09 QuadSport Z400 si Honda TRX450 sunt pe lista celor care pot beneficia de un nou arbore cu came care poarta semnatura Yoshimura R&D. Dupa zeci de ani de experienta acumulata in acest domeniu, aceste modele de ATV-uri vor beneficia de componente de calitate, de inalta performanta.

Arborele cu came este o componenta importanta de care depinde viata oricarui vehicul, fie el cu doua sau patru roti, iar acesta este unul dintre motivele pentru care Yoshimura le-a creat, tinand cont de conditiile vitrege in care uneori functioneaza motoarele care sunt trimise in linia intai a curselor diavolesti.

Daca va ganditi ca instalarea noilor piese v-ar da mari batai de cap, va inselati, operatiunea fiind relativ simpla si datorita faptului ca vi se ofera toate instructiunile. Dupa instalare, veti observa o schimbare in bine a puterii si a cuplului motorului care “va trage” la maximum.

Yoshimura R&D a aparut pe piata moto in urma cu 55 de ani, dovedindu-si talentul in modificarea diferitelor piese ale motocicletelor sau ale avioanelor, in vederea obtinerii unui plus de putere.

 

 

Te-ar putea interesa si:

2024 CFMOTO ZFORCE 800 TRAIL

CFMOTO ZFORCE 800 TRAIL se simte „acasa” pe teren accidentat, plin de obstacole, iar imbunatatirile pentru sezonul 2024 se reflecta prin cresterea performantei si un look modern, atractiv, cu doua optiuni de culoare (Magna Red, Tundra Grey). Ave...

Citeste mai mult
Taguri