2024 CFMOTO ZFORCE 800 TRAIL

2024 CFMOTO ZFORCE 800 TRAIL

28.02.2024

CFMOTO ZFORCE 800 TRAIL se simte „acasa” pe teren accidentat, plin de obstacole, iar imbunatatirile pentru sezonul 2024 se reflecta prin cresterea performantei si un look modern, atractiv, cu doua optiuni de culoare (Magna Red, Tundra Grey). 
Aveti toate motivele sa alegeti acest side-by-side CFMOTO daca sunteti un impatimit al explorarii si aventurii 4x4. Vehiculul ofera confort sporit pentru rider si un coechipier si dispune de multiple update-uri, inclusiv un nou design exterior, usi 1/2 noi, suspensie spate independenta cu brat dublu tip A, jante 14 inch din aluminiu. Aventura, cu o propunere de valoare extraordinara, va asteapta! 


ZFORCE 800 TRAIL cucereste orice traseu offroad


Modelul de SSV CFMOTO 800cc de fata impresioneaza prin manevrabilitate. Update-urile includ mai multe aspecte: design nou exterior, jante din aluminiu, scaune sport imbunatatite, suspensie independenta dinamica cu brat dublu in A. Promisiunea aventurii la un pret fenomenal este la indemana! 


Motorul 800cc racit cu lichid pe injectie, 4 timpi V-twin se combina cu cutia CVT, furnizand 62 cai putere. Franele pe discuri hidraulice pentru toate cele 4 roti asigura putere de stopare instanta. 


Latimea de 50 inch a vehiculului deschide o lume intreaga de posibilitati. Nu doar ca permite riderului sa se strecoare printre copaci, dar favorizeaza transportul usor cu un pickup full-size obisnuit. 


Agilitate incredibila. EPS-ul aduce un plus de confort. ZFORCE 800 TRAIL demonstreaza o agilitate deosebita la viraje, multumita unei bune distributii a greutatii. 
Cursa suspensiei a fost marita cu 26mm (pana la 255mm) pe fata, iar cea pe spate a crescut la 305mm. Amortizoarele piggyback pe gaz complet ajustabile ofera o absorbtie excelenta a socurilor, iar ampatamanetul mai lung de 254mm contribuie la o stabilitate remarcabila. 


Display multifunctional PULSE

Riderul poate utiliza doua moduri de putere distincte, SPORT si NORMAL, fiecare cu propriul set de caracteristici si afisaj de informatii. In tandem cu acceleratia, ecranul isi schimba culoarea. Pilotul nu va rata niciun apel telefonic important multumita functiei Bluetooth standard. 


Configuratii din fabrica. Dotarile cheie includ cabina certificata ROPS, carlig remorcare, anvelope 26 inch, fender extins, troliu. Sunt disponibile diverse accesorii utile, de la scuturi de protectie pana la bumpere, parbrize, solutii de depozitare, acoperis din aluminiu, kit snorkel si sistem audio. 


CFMOTO ZFORCE 800 TRAIL este vehiculul 4x4 de teren perfect pentru aventura si explorare!

Te-ar putea interesa si:

2025 BRP Lynx Lineup

BRP Lynx aduce in sezonul 2025 doua noi modele trail, in timp ce lineup-ul Brutal se distinge de snowmobilele crossover Xterrain si se extinde. De asemenea, gama Shredder conceputa pentru riding prin zapada adanca adauga caracteristici noi. Proasp...

Citeste mai mult