ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Triumf pentru Young la Red Bull Romaniacs


Triumf pentru Young la Red Bull Romaniacs
  13.08.2018

A patra etapa din Super Seriile Mondiale Enduro s-a desfasurat in tara noastra, la Sibiu si a atras zeci de fani si curiosi.

Dupa raliurile din Franta, riderii concurenti la WESS 2018 au avut de infruntat obstacolele stagiunii Red Bull Romaniacs. Etapa a patra a avut loc in conditii extreme de vreme, deoarece in prima faza a competitiei de motociclism enduro si in timpul pregatirilor pentru eveniment au cazut ploi abundente. Show-ul urban pe traseu amenajat din acest an a inclus 12 sectiuni, iar primul finalist a putut alege ordinea de start in prima zi de curse off road. Pentru veteranul Graham Jarvis cu 6 titluri in palmares la acest eveniment a reprezentat o noua provocare sa concureze din nou, la exact zece ani de la prima sa victorie in cadrul Red Bull Romaniacs.

Prologul a fost plin de provocari. La clasa Gold, Taddy Blazusiak care este un nume sonor in lumea enduro s-a evidentiat prin rapiditate, insa o eroare timpurie l-a costat pozitia, fiind pe rand depasit de catre Lettenbichler, Young si Walker. Cei trei rideri de motociclete enduro s-au duelat pe intreaga perioada a raliurilor.

Cu toate ca Manuel Lettenbichler a reusit sa obtina victoria in a patra zi, timpul sau nu a fost suficient de rapid pentru a se impune pe primul loc pe podium. La bordul motocicletei sale Sherco, Wade Young a cucerit podiumul dupa lupta pentru prima pozitie care a avut loc pe dealul Gusteritei. Locul trei i-a revenit pilotului KTM Jonny Walker care isi mentine suprematia in ierarhia generala a campionatului curent.

Raliurile World Enduro Super Series continua cu runda a 5-a, Red Bull 111 Megawatt care este programata pentru 8 si 9 septembrie.

 

 

 

 

Tag-uri

motociclism, motociclete, enduro,

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate