ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Warn - trolii puternice si rezistente


Warn - trolii puternice si rezistente
  19.02.2020

Cei mai mari amatori de aventuri outdoor au deja in garaj un ATV. Daca acesta nu este echipat din fabrica cu un troliu, este esential sa incluzi accesoriul pe lista ta de must-have pentru siguranta pe drumurile accidentate si greu de strabatut, in cazul unor defectiuni la motor, inzapezire, blocaj pe teren accidentat etc. De exemplu, cand te vei afla in mijlocul padurii, la distanta de civilizatie, dotarea ATV-ului cu troliu te poate salva de la mersul pe jos si recuperarea vehiculului prin solicitarea unui ajutor suplimentar.

Daca ATV-ul tau este echipat cu un troliu Warn, poti pleca linistit la drum. Gama diversificata de trolii marca Warn include modele usoare prevazute cu o coarda sintetica usoara si rezistenta care faciliteaza oricand tractarea unui ATV in situatiile dificile pe traseu. O alta situatie in care troliul se dovedeste util poate fi ridicarea unei lame de zapada.

Un avantaj al troliilor Warn il constituie viteza mare de functionare, ceea ce asigura reluarea traseului intr-un timp foarte scurt. Multumita sistemului original de franare nu trebuie sa iti faci griji ca vei da troliul peste cap. In plus, orice pilot pasionat de off road va aprecia si eficienta maxima de consum a troliilor fabricate de Warn.

Ce sa iei in calcul cand cumperi un troliu
In primul rand, trebuie sa tii cont de forta de tractiune; aceasta poate varia in functie de greutatea vehiculului pe care vrei sa il tractezi si constituie o combinatie intre capacitatea mecanica a troliului si forta cablului de pe tambur. In cazul unui ATV de dimensiuni mici, cu o capacitate cilindrica sub 300cc, poti opta cu succes pentru un troliu de capacitate 680 kg.

Daca vehiculul tau ATV este de capacitate mai mare de 300cc, expertii recomanda un troliu avand capacitate 1100/1400 kg.

In al doilea rand, este important tipul de cablu: pe piata exista cabluri de tractare metalice si sintetice. Cablul cu sarma va servi cu mai multa eficienta in conditii foarte solicitante, oferind rezistenta superioara la abraziunea pe care o implica, de pilda, un trunchi de copac. Totusi, merita sa iei in considerare varianta cablului din material sintetic, intrucat acesta are o greutate mai mica, este mult mai usor de manevrat si este o optiune utila cand vine vorba sa fie folosit in zone cu noroi.

De asemenea, pasionatii de off road se pot orienta catre modelele de trolii prevazute cu telecomanda (cu fir sau wireless), deoarece le va fi mult mai usor sa controleze dispozitivul de la o distanta considerabila si cu un plus de siguranta in timpul exploatarii.

Tag-uri

troliu warn, atv, off road, trolii, warn,

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate