ZEEHO expune cele mai recente scutere AE si C!TY SPORT la Bangkok Motor Show

ZEEHO expune cele mai recente scutere AE si C!TY SPORT la Bangkok Motor Show

29.03.2024

ZEEHO participa la cea de-a 45-a editie International Bangkok Motor Show 26-7 aprilie. La standul brandului subsidiar CFMOTO pot fi admirate cele mai noi modele de scutere electrice ZEEHO: C!TY SPORT, AE8 SE, AE6 SE, AE2, AE8 si AE6. 

Evenimentul are o importanta deosebita pe piata thailandeza, oferind o oportunitate excelenta pentru ZEEHO de a-si consolida prezenta la nivel local. Portile IMPACT Muang Thong Thani s-au deschis pentru un public de peste 1 milion de vizitatori, facilitatea gazduind aproape 50 de branduri principale de pe toate continentele. ZEEHO a dezvaluit cele mai recente produse. 

ZEEHO a patruns prima data in peisajul thailandez cu ocazia lansarii oficiale din octombrie 2023. Bangkok Motor Show a oferit o alta oportunitate solida de a atrage fani, cucerind un numar mare de pasionati de doua roti care apreciaza designul distinctiv, inovatia si conectivitatea, cu obiectivul de a se indrepta spre electrificare ca principala optiune pentru mobilitatea urbana. 

Orientat spre performanta si tehnologie avansata, ZEEHO cauta, de asemenea, sa furnizeze distractie si o experienta de riding moderna. Pentru a ilustra aceste patru caracteristici, patru modele au urcat pe scena in deschiderea Show-ului de Motociclete de la Bangkok: C!TY SPORT si trei optiuni de scutere din familia AE.


C!TY SPORT, nascut sa inspire libertatea 


ZEEHO isi propune sa inspire libertatea prin modelul C!TY SPORT, al carui design scoate in evidenta dubla identitate - capat frontal minimalist, faruri frontale integrate dispuse in doua straturi, lumini de pozitie LED, stopuri „zburatoare” si o schema de culoare inedita. 

Sub caroserie veti gasi un cadru din aluminiu gandit pentru greutate usoara si agilitate pentru a utiliza la maximum franele, anvelopele si suspensia. C!TY SPORT dispune de o baterie litiu customizata 60V32Ah de inalta densitate care va dura 135 km la o viteza medie de 20 km/ora sau 74 km sub standardul WMTC pentru a se plia plimbarilor prin oras. Scuterul este dotat cu un incarcator 700W care va atinge 0-80% in mai putin de trei ore. Ofera, totodata, o experienta smart prin intermediul display-ului digital si al dash-ului LCD color. 

 

AE8 SE ilustreaza angajamentul seriei AE privind mobilitatea de inalta calitate 

 

Scuterul electric in editie speciala ii incurajeaza pe utilizatori sa „faca urmatoarea miscare”. Varianta SE dispune de o zona sub sa cu spatiu optimizat, de ghidon nou si display LCD cu un nou design de interfata pentru utilizator, o pozitie de pilotare imbunatatita, motor hub si diferite optiuni de incarcare. 

AE8 SE promite o combinatie unica de performanta cu viteza maxima de 90 km/ora, acceleratie 0-50 km/ora in mai putin de cinci secunde, putere de top de 8kW si rezistenta redusa la rostogolire reflectata de o autonomie de 105 km. Tehnologia de incarcare Z asigura 80% capacitate cu o incarcare de 2 ore la 1900W. 


Estetic, forma „sci-fi” a lui AE8 SE, silueta si stilul completeaza lista de beneficii. Este un e-scuter cu personalitate, dedicat celor care doresc sa se exprime in timp ce navigheaza strazile aglomerate. Distractia si libertatea nu sunt singurele trasaturi, iar upgrade-urile SE sunt aceleasi ca la modelul de baza. 


AE6 SE nu va ramane in urma la semafor!

Ofera viteza maxima peste 70 km/ora, acceleratie 0-45 km/ora in mai putin de cinci secunde, putere de varf de 4.5 kW si autonomie 100 km cu doua baterii. Sistemul cu baterie modulara ii confera lui AE6 un plus de flexibilitate. Bateria poate fi incarcata in 2 ore (o singura baterie la 750W, mai putin de o ora cu 1900W) si 4.2 ore pentru setul dublu la 750W (1.7 ore cu un depozit 1900W). Sistemul de franare CBS, amortizorul ajustabil pe spate, bratul oscilant pe o parte de greutate usoara reprezinta alte atribute semnificative. 

 

AE2, cel mai mic scuter din seria AE

AE2 este cel mai mic scuter ZEEO care a patruns pe piata globala. Ofera autonomie 80 km si capacitati electrice inteligente, cu un design atractiv.


AE8 si AE6, modelele clasice ale gamei AE 

La standul ZEEHO pot fi admirate si modelele AE8 si AE6. Fiind optiuni clasice din seria AE, au primit un feedback pozitiv pe piata din Thailanda inca de la lansarea de anul trecut din octombrie. 

 


ZEEHO este prezent la Bangkok Motor Show intre 26-7 aprilie cu cele mai noi modele de scutere electrice!

Te-ar putea interesa si:

WHITE FRIDAY 9-12 februarie

In perioada 9-12 februarie, ATVROM - destinatia ta de aventura - anunta sosirea celei mai asteptate campanii a anului: White Friday Experience! Cu reduceri si oferte exclusive, aceasta perioada este dedicata tuturor pasionatilor de aventura off-road ...

Citeste mai mult