2021 Kawasaki Z H2 SE

2021 Kawasaki Z H2 SE

18.12.2020

Producatorul japonez introduce in gama sa de supernaked-uri de serie Z un model nou: Z H2 SE 2021. Stylingul acestei motociclete Kawasaki urmeaza filozofia minimalista Sugomi, conturand un „pradator” cu forme dinamice. Designul include o admisie de aer asimetrica pe partea stanga, alaturi de un sasiu compact de unde lipsesc detaliile inutile. Noul cadru Trellis din otel usor are atat o functie practica, cat si estetica.

Modelul Kawasaki de fata preia de la varianta de baza motorul supraalimentat 998cc, in 4 timpi, cu 4 cilindri in linie. Emblema Kawasaki River Mark, care se acorda doar modelelor cu motoare supraalimentate, este prezenta in zona farului frontal, confirmand performanta deosebita de care este capabila versiunea speciala Z H2 SE.

Din punct de vedere tehnic, motocicleta Z H2 SE impresioneaz prin echiparea cu tehnologii de ultima ora in domeniu, precum sistemul semi-activ electronic de suspensii KECS, responsabil cu adaptarea la drum si la conditiile de pilotare in timp real. Combinand componente mecanice de nivel inalt cu cea mai noua tehnologie de control electronic, KECS ofera confort intr-o mare varietate de situatii la pilotare, servind totodata la facilitarea pilotarii sportive. In modul Rain, tehnologia Showa Skyhook EERA (Electronically Equipped Ride Adjustment) asigura performanta ridicata. Pachetul cu frane Brembo si etriere Stylema are rol in imbunatatirea controlului si performantei la franare.

Pachetul standard include: ambreiaj Assist & Slipper, ABS, conectivitate smarthphone, Electronic Cruise Control, sistemele KIBS si KTRC, KCMF, KLCM, schimbare rapida a vitezei (KQS), ecran TFT LCD cu acces la toate datele importante pentru calatorie, moduri de putere, indicator economic de pilotare, lumini LED complete.

Te-ar putea interesa si:

2024 KTM RC 8C Limited Edition, pregatit pentru circuit! 

Limitat la doar 100 unitati construite manual, modelul 2024 KTM RC 8C aduce nivele de performanta fara precedent pe circuit, alaturi de credentiale READY TO RACE pentru a concura la Grand Prix. KTM RC 8C este alimentat de un motor 889 cc parallel-...

Citeste mai mult