2024 KTM RC 8C Limited Edition, pregatit pentru circuit! 

2024 KTM RC 8C Limited Edition, pregatit pentru circuit! 

17.03.2024

Limitat la doar 100 unitati construite manual, modelul 2024 KTM RC 8C aduce nivele de performanta fara precedent pe circuit, alaturi de credentiale READY TO RACE pentru a concura la Grand Prix. 

KTM RC 8C este alimentat de un motor 889 cc parallel-twin potent si dispune de cele mai bune componente race-ready. Vehiculul exclusiv, orientat catre curse, va fi disponibil in cel mai restrans numar de unitati, iar sasiul sau este construit special pentru pista, beneficiind de parti de top. 

 


La fel ca la editiile anterioare, 2024 KTM RC 8C va fi disponibil exclusiv pentru pre-comenzi online pe portaul dedicat al KTM, incepand cu 20 martie 15:00 CET. Cumparatorii vor putea rezerva una din cele 100 unitati disponibile cu un depozit de 1000 Euro, adaugand dealerul preferat unde doresc sa primeasca comanda motocicletei lor 2024 KTM RC 8C. 


De asemenea, cumparatorii pot rezerva o sesiune de racing la Portimão, Portugalia. Evenimentul impune achizitia suplimentara a unui pachet de RACE PARTS. Acest event va include o sesiune personalizata de setup al circuitului, cina privata, experienta exclusiva de o zi alaturi de vedete de curse KTM, lap-uri intr-o masina de curse KTM X-BOW cu piloti KTM Factory. In plus, KTM Motorcycles va dezvalui o surpriza, ca preview exclusiv in lume la ce urmeaza sa lanseze in viitor. 


2024 KTM RC 8C se bazeaza pe o caroserie din Carbon Kevlar inspirata de KTM RC16, „inima” sa fiind motorul 135 CP, 889 cc LC8c DOHC 8 valve 2 cilindri in paralel. Pachetul cuprinde cadrul tubular din otel 25CrMo4 si componente de ultima ora WP PRO. 


Fabricata in colaborare cu Krämer Motorcycles, motocicleta RC 8C vine cu featuri precum rezervor si panouri cu eliberare rapida, jante usoare Dymag si anvelope de curse Pirelli. 

 


Furca 43 mm WP APEX PRO 7543 de inalta performanta pe fata a fost gandita pentru utilizare pe circuit si livreaza un control al amortizarii nerestrictionat, intrunind cerintele riderilor orientati catre performanta si, deopotriva, pe cele ale racer-ilor cu experienta. Pe spate, amortizorul WP APEX PRO 7746 ajustabil asigura manevrabilitate precisa, oferind setari usor de tunat. 


Puterea de stopare a lui 2024 KTM RC 8C este asigurta de un set de frane derivate din lumea MotoGP - etriere Brembo Stylema pe fata, discuri flotante 290 m. Un etrier Brembo cu doua pistoane si discul flotant 230 mm se ocupa de stopare pe spate. Pentru a reduce din greutate, franele au fost consolidate cu rotoare din aluminiu si suruburi din titan. 


2024 KTM RC 8C integreazp un dashboard AIM MXS 1.2 RACE cu functionalitate GPS integrata. Ecranul 5" TFT permite un acces usor la date, precum si inregistrarea continua a acestora. Cu ajutorul AIM RaceStudio, riderii pot redefini timpii lor pe tur cu precizie absoluta. 

 


Caracteristici-cheie: 

  • Limitat la 100 unitati 
  • Construit manual si destinat in exclusivitate circuitului
  • Nivele de performanta Moto2
  • Raport putere-greutate 1:1 cu 135 CP si o greutate (fara plin) de 142 kg
  • Evacuare racing de la Akrapovič
  • Air box si filtru de aer racing
  • Cadru tubular din otel 25CrMo4 dedicat
  • Componente WP APEX PRO la nivel de suspensie
  • Componente frane Brembo cu specificatii de curse 
  • Jante Dymag ultrausoare din aluminiu. 


2024 KTM RC 8C Limited Edition este disponibil din 20 martie pentru pre-comanda online pe site-ul producatorului. Numai 100 unitati in toata lumea!

Te-ar putea interesa si:

2024 Vespa Primavera S si Vespa Sprint S

O traditie in continua evolutie  Povestea Vespa nu cunoaste sfarsit, captivand generatii intregi. Gamele de scutere Vespa Primavera si Vespa Sprint aduc in sezonul 2024 un design complet nou si tehnologie avansata. De asemenea, brandul italian ...

Citeste mai mult