2025 BRP Lynx Lineup

2025 BRP Lynx Lineup

01.03.2024

BRP Lynx aduce in sezonul 2025 doua noi modele trail, in timp ce lineup-ul Brutal se distinge de snowmobilele crossover Xterrain si se extinde. De asemenea, gama Shredder conceputa pentru riding prin zapada adanca adauga caracteristici noi. 

Proaspat dezvaluit saptamana trecuta, lineup-ul de snowmobile 2025 Lynx dispune de noi optiuni de motoare, o serie de update-uri la sasiu si mai multe instrumentare cu harti on-screen. 


LynX trail 2025 


Lynx are o lunga istorie de racing in Scandinavia. Desi s-a impus initial ca un brand de snowmobile utilitare, Lynx introducea in urma cu 40 de ani un model GLS orientat catre competitie care a castigat chiar in prima sa cursa. 


Pentru a celebra acest reper important, Lynx lanseaza pentru sezonul 2025 un snowmobil RAVE GLS. Pachetul cu grafica retro in trei culori este cea mai distinctiva caracteristica, insa nu singura. 

In termeni de motorizare, Lynx RAVE GLS 2025 vine echipat cu acelasi motor 850 E-TEC Turbo R care alimenteaza modelul lansat anul trecut, Ski-Doo MXZ X-RS cu pachet Competition. Este pentru prima data cand un model RAVE beneficiaza de un motor 180 CP.

Mai mult decat atat, GLS dispune si de alte featuri anterior asociate pachetului Comp Ski-Doo, inclusiv: injectie pe apa, sistem SHOT, plus modul „launch” introdus prima data pe Mach Z. 

 


La nivel de sasiu, GLS imprumuta cea mai recenta platforma Radien2 de la Rave RE 850 E-TEC. In plus, acest snowmobil BRP Lynx este echipat cu suspensie spate PPS3 si suspensie fata LFS+, fiecare cu amortizoare KYB Pro 46 Kashima ajustabile. Ambele sunt inzestrate cu senile Ice Ripper XT si skiuri Blade XC+. Toate modelele sunt disponibile cu ecran 10.25 inch, disponibil acum cu harti on-screen. 


O noua aditie in familia Lynx Rave este modelul clasa 600 Rave RE, asemanator din punct de vedere al suspensiei lui Rave RE 850 si dotat cu etrier cu patru pistoane, amortizoare high-end Kashima etc. Puterea provine de la un motor 600R Rotax. 


In ultimii ani, Lynx Xterrain Brutal s-a impus drept cel mai feroce snowmobil din lineup, datorita puterii masive, senilei late de 20 inch, bumper-elor enorme si unor dotari diferite. Pentru sezonul 2025, trei noi snowmobile Brutal apar in peisaj. 

 

 

Brutal RE 850 a primit update-uri notabile si dispune de un motor in 2 timpi 165 CP si de senila 2.4 inch PowderMax.

Noua aditie, Brutal RE 900 ACE Turbo R, are cel mai puternic motor Rotax in 4 timpi si aceleasi dimensiuni ca modelul 850 privitor la suspensia spate EasyRide+. Tot nou, Brutal RE se bazeaza pe un motor 900 ACE Turbo R si o senila 154 inch. Dispune de o versiune consolidata a suspensiei spate PPS2-DS+. 


Snowmobilele Brutal sunt modele crossover pentru conditii extreme care duc experienta de riding la un nivel superior, beneficiind de abilitate sporita cand vine vorba de transportul de diverse incarcaturi (unelte, echipamente etc.) si de flotabilitate crescuta in ciuda marimii mari. Gama Brutal include un instrumentar standard 7.2 inch, dar permite, optional, echiparea cu un display 10.25 inch tactil. 


Modelul Xterrain RE vine cu trei optiuni de motorizare pentru 2025: 850 E-TEC, 850 E-TEC Turbo R si 900 ACE Turbo R. 

 


Gama de snowmobile Lynx Shredder 2025 - schimbarile sunt mai limitate, cu cateva vesti pentru lineup-ul Shredder RE. Acesta din urma include optiunile de motor supraalimentat si natural aspirat 850 E-TEC, cu senila 146- sau 154-inch PowderMax. Update-urile pentru 2025 cuprind: amortizoare aduse la cele mai noi standarde KYB Pro EA-3, inaltator de ghidon mai jos, instrumentar tactil si controale optimizate. 

Snowmobilele Shredder DS au aceleasi optiuni de motoare, exceptand optiunile de senile 154- sau 165-inch. 


Gama Lynx 2025 aduce in peisaj noi modele de snowmobile si o serie de imbunatatiri in termeni de motorizare si sasiu.

Te-ar putea interesa si:

KTM introduce noi scheme de culoare pentru gama Supersport 

Sezonul 2024 aduce noutati la nivelul lineup-ului de motociclete Supersport din familia KTM Motorcycles. Producatorul austriac a anuntat update-uri de culori si grafici pentru gama RC Supersport, inspirandu-se de la prototipurile mai vechi si din com...

Citeste mai mult