WHITE FRIDAY 9-12 februarie

WHITE FRIDAY 9-12 februarie

07.02.2024

In perioada 9-12 februarie, ATVROM - destinatia ta de aventura - anunta sosirea celei mai asteptate campanii a anului: White Friday Experience! Cu reduceri si oferte exclusive, aceasta perioada este dedicata tuturor pasionatilor de aventura off-road si on-road!

 

White Friday promite in acest an clientilor sai o experienta de cumparaturi unica, in care acestia vor avea ocazia sa descopere cele mai tari oferte si reduceri la ATV-uri, motociclete, echipamente si accesorii. Procentele de discount sunt reale, iar modalitatile de finantare sunt flexibile.

 

Mircea Comana, reprezentantul ATVROM, a declarat:

„E februarie si sarbatorim White Friday la ATVROM! Le oferim clientilor nostri oportunitatea de a profita de reduceri exclusive si de a incepe aventura lor off-road sau on-road cu utilaje si echipamente de cea mai buna calitate. Frumusetea este ca in acest an clientii care ne viziteaza si in showroom vor beneficia de extrareduceri."

In plus, ATVRom informeaza clientii ca, datorita numarului mare de comenzi si apeluri in aceasta perioada aglomerata, este posibil sa intampine dificultati in a primi un raspuns imediat sau in a obtine preluarea apelului in timp util.

„Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri si asiguram clientii ca vom face tot posibilul pentru a-i contacta in cel mai scurt timp posibil de catre unul dintre agentii nostri de vanzari”, mai spune Mircea Comana.

Pentru mai multe informatii despre White Friday la ATVROM si pentru a profita de cele mai tari oferte, vizitati site-ul ATVRom sau mergeti in cel mai apropiat showroom.


Profita de extraofertele de White Friday la ATVROM! Beneficiezi de cele mai tari promotii la motociclete, ATV-uri, echipamente si accesorii.

Te-ar putea interesa si:

Colectia de echipamente Husqvarna 2024

Noua colectie de echipamente Husqvarna 2024 a fost conturata de originile unice ale mostenirii scandinave a brandului si ofera optiuni diversificate pentru pasionatii de doua roti, atat pentru riderii care folosesc motocicleta ca partener practic pen...

Citeste mai mult