Caracteristici skijet Yamaha JetBlaster

Caracteristici skijet Yamaha JetBlaster

24.08.2021

Skijetul JetBlaster lansat pe piata de Yamaha Wave Runners redefineste distractia pe apa. De la prima vedere, aceasta ambarcatiune personala se distinge printr-un design indraznet ce pastreaza stilizarea Yamaha traditionala. Avansurile tehnice si constructia fara compromisuri contribuie la o experienta de pilotare pe apa la cele mai inalte standarde.

JetBlaster are in dotare motorul TR-1 de 1049 cmc, cu 3 cilindri si randament ridicat si poate dezvolta o acceleratie dinamica si o forta incredibila, oferind totodata economie de consum considerabila si fiabilitate. Raportul excelent putere-greutate contribuie la o manevrare agila pentru a cuceri valurile.

Yamaha JetBlaster este un skijet performant gandit sa livreze o pilotare distractiva si antrenanta si dispune de saboti care favorizeaza cascadoriile, precum si de un ghidon lat si curbat creat special, alaturi de asieta electrica imbunatatita (serveste la reglarea din mers) pentru a facilita controlul in orice situatie.

Coca si puntea usoare, dar rezistente sunt construite din NanoXcel2, un material cu tehnologie unica de la Yamaha. Modelul de skijet Yamaha de fata mai include o cutie de distributie mica si compacta, alaturi de un spatiu de depozitare generos.

Aspectul sportiv al skijetului JetBlaster, manevrabilitatea agila si tehnologia de control RiDE fac din acest model aliatul perfect pentru o distractie maxima pe apa.

Te-ar putea interesa si:

2024 Husqvarna Vitpilen si Svartpilen 

Cea mai recenta generatie de street bike-uri Husqvarna domina strada in 2024Husqvarna Motorcycles a anuntat lansarea noilor modele Vitpilen si Svartpilen. Motocicletele Vitpilen 401, Vitpilen 125, Svartpilen 401, Svartpilen 250 si Svartpilen 125 au...

Citeste mai mult