2024 Husqvarna Vitpilen si Svartpilen 

2024 Husqvarna Vitpilen si Svartpilen 

22.02.2024

Cea mai recenta generatie de street bike-uri Husqvarna domina strada in 2024


Husqvarna Motorcycles a anuntat lansarea noilor modele Vitpilen si Svartpilen. Motocicletele Vitpilen 401, Vitpilen 125, Svartpilen 401, Svartpilen 250 si Svartpilen 125 au fost complet reproiectate si dispun de un sasiu si motoare noi, precum si de un nou styling si tehnologie de top in clasa. 


Potrivite pentru naveta urbana si plimbari mai lungi de weekend, modelele Vitpilen si Svartpilen sunt concepute sa ofere o experienta de riding dinamica, memorabila si distractiva. In saua acestor motociclete Husqvarna, riderii incepatori si cei experimentati vor evada din rutina. 

 


Noul cadru trellis din otel contribuie la agilitatea modelelor Vitpilen si Svartpilen, oferind in combinatie cu un brat oscilant din aluminiu usor si suspensia WP de ultima ora o manevrabilitate previzibila. Vehiculele 2024 mai beneficiaza de un ampatament mai lung si de o sa cu inaltime revizuita, servind la imbunatatirea comportamentului la viraje in timp ce ajuta si la mentinerea stabilitatii remarcabile. Gama Vitpilen dispune in plus de ghidon nou. Motoarele din dotare sunt noi, mai compacte si conforme normelor EURO 5+, cu distributie imbunatatita a greutatii si cutie revizuita. 


In oras si pe rute extraurbane, Vitpilen 401 si Svartpilen 401 furnizeaza o plimbare dinamica. Ambele motociclete sunt alimentate de un motor 399 cc, 45 CP, 1 cilindru gazduit in interiorul sasiului de tip trellis din otel. Avantajeaza riderul printr-o manevrabilitate agila si un feedback excelent. Vitpilen 401 si Svartpilen 401 vin echipate cu MTC la viraje, moduri de riding comutabile, suspensie WP ajustabila, frane ByBre si ABS de la Bosch sensibil la viraje care livreaza o stopare puternica. Pachetul este completat de tehnologia Easy Shift, display TFT 5 inch din sticla, vopsea premium si jante 17 inch. 


Svartpilen 125 si Vitpilen 125 se bazeaza pe un motor 125 cc, 15 CP, 1 cilindru oferind incepatorilor sansa de a invata si de a explora. Se remarca prin designul ergonomic si componentele de top. La fel ca modelele de capacitate mai mare din gama, ambele sunt echipate cu suspensie WP, frane ByBre si Bosch ABS sensibil la viraje. Asigurand un raport incredibil putere-greutate, modelele Svartpilen 125 si Vitpilen 125 sunt extrem de agile, compacte si pot fi conduse cu permis A1, fiind destinate mai ales tinerei generatii de rideri. 


Svartpilen 250 combina un motor usor 249 cc, 31 CP intr-un cilindru cu un nou sasiu usor, brat oscilant din aluminiu si o pozitie de riding dreapta pentru o plimbare mai controlata si sigura. Suspensia WP, franele ByBre si Bosch ABS-ul vin standard. Svartpilen 250 se distinge prin dotarea unica cu cleme triple din aluminiu. Noul display 5 inch LCD, vopseaua premium si rotile heavy-duty 17 inch completeaza constructia premium a lui Svartpilen 250.  

 


Caracteristici cheie 

  • Un nou cadru si brat oscilant pentru a acomoda noul motor
  • Display nou TFT 5 inch din sticla (display 5 inch LCD pe Svartpilen 250)
  • Vopsea premium 
  • Easy Shift, caracteristici de conectivitate standard
  • Sa joasa de inaltime 820 mm 
  • ABS la viraje
  • Far frontal LED 
  • Roti 17 inch cu spite si anvelope premium Pirelli Scorpion Rally STR (Svartpilen 125 si Svartpilen 401)
  • Jante din aluminiu 17 inch cu design aero cu 6 spite si anvelope premium Michelin Power 6 (Vitpilen 125 si Vitpilen 401). 


Husqvarna Motorcycles ofera o intreaga gama de Accesorii Tehnice pentru gamele 2024 Vitpilen si Svartpilen. Colectia de accesorii se bazeaza pe componente de inalta calitate si a fost creata meticulos pentru a imbunatati performanta si look-ul, sporind in acelasi timp durabilitatea. Colectia de echipamente de strada functionale permite riderilor sa aleaga dintr-o varietate larga de echipamente de protectie, toate oferind nivele maxime de siguranta si confort. 


Cea mai recenta generatie de naked bike-uri Husqvarna Svartpilen si Vitpilen domina strada in 2024

Te-ar putea interesa si:

2024 Can-Am Spyder RT

Echipat cu un motor eficient Rotax 1330 ACE, roadsterul Can-Am Spyder RT raspunde cu precizie la fiecare comanda, fie ca strabati 406 km cu un singur plin sau te bucuri de acceleratie maxima pe drumuri serpuitoare. 2024 Can-Am Spyder RT, un parten...

Citeste mai mult