Cele mai noi scutere electrice Yadea: G52 si Y1S

Cele mai noi scutere electrice Yadea: G52 si Y1S

16.12.2021

Compania Yadea fondata in 1997 a devenit principalul lider pe segmentul de vehicule pe doua roti electrice, cu 0 emisii. Gamele de scutere electrice Yadea se bucura de tot mai multa popularitate in randul celor care fac zilnic naveta catre serviciu sau scoala si doresc o aletrnativa de transport eco-friendly. Mobilitatea viitorului este orientata, din ce in ce mai mult, catre mijloacele de transport pe baza de energie regenerabila. In colaborare cu Panasonic, brandul chinez a dezvoltat o baterie cu litiu durabila care permite o autonomie de 120 km cu o singura incarcare. Cu privire la ultimele e-scutere prezentate la show-ul EICMA, CEO Yadea, Xu Shuchang a precizat ca brandul si-a consolidat cunostintele tehnologice si a realizat progrese impresionante, acumuland 488 de brevete de baza, 37 de brevete de inventie, 279 de brevete de modele de utilitate si 400 de brevete de design. Elementele cheie ale designului lineup-ului de scutere electrice Yadea consta in simplitate, orientarea catre trendurile actuale, 3C (comunicare-creativitate-competitie) si tehnologie de ultima ora.

Printre cele mai noi modele de scutere „verzi” marca Yadea se numara G5S, un model bazat pe doua seturi de baterii litiu detasabile capabil sa atinga viteza maxima de 80 km/ora si scuterul Y1S dedicat aplicatiilor comerciale.

 

Te-ar putea interesa si:

Vespa a prezentat scuterul 946 Dragon si geaca Varsity

Vespa celebreaza Anul Dragonului in Hong Kong, dezvaluind scuterul 946 Dragon si jacheta Varsity Vespa, o emblema nemuritoare pentru spiritul liber si stilul de viata italian, paseste intr-o noua era lansand editia limitata exclusiva Vespa 946 Dra...

Citeste mai mult