Vespa a prezentat scuterul 946 Dragon si geaca Varsity

Vespa a prezentat scuterul 946 Dragon si geaca Varsity

12.02.2024

Vespa celebreaza Anul Dragonului in Hong Kong, dezvaluind scuterul 946 Dragon si jacheta Varsity 


Vespa, o emblema nemuritoare pentru spiritul liber si stilul de viata italian, paseste intr-o noua era lansand editia limitata exclusiva Vespa 946 Dragon si jacheta Varsity in onoarea Anului Dragonului. Brandul extrem de popular isi aduce amprenta distinctiva pe strada, invocand puterea creaturii mitice. Marea lansare a avut loc  la Hong Kong. Oaspetii au patruns in lumea Vespa avand oportunitatea de a admira noul scuter, Vespa 946 Dragon, si s-au bucurat alaturi de numerosi influenceri si VIP-uri precum superstarul Bright din Thailanda, idolul pop din Hong Kong, MC Cheung, actrita Thanaerng si multi altii de muzica si o atmosfera incendiara. 

Inspirata de designul noului model de scuter Vespa, jacheta Varsity din lana striata si cu maneci din piele nappa are un motiv cu dragon verde de smarald, alaturi de printuri si broderii pe spate si pe buzunarul stang. In fata, geaca poarta monograma emblematica V acompaniata de un vechi proverb chinezesc. Colectia exclusiva, realizata din materiale de top si cu detalii bogate, reflecta etosul indraznet specific Anului Dragonului. 

Disponibil in numar limitat de 1888 unitati, scuterul Vespa 946 are o estetica aparte, fiind infrumusetat cu motivul vibrant al dragonului de smarald. 


Vespa a sarbatorit Anul Dragonului la Hong Kong, prezentand scuterul 946 Dragon si jacheta Varsity.

Te-ar putea interesa si:

Riderul RED BULL KTM FACTORY RACING, Aaron Plessinger, obtine prima victorie 450 Supercross in San Diego

Runda 3 - Campionatul AMA Supercross Aaron Plessinger a cucerit prima victorie din cariera 450SX Main Event la Runda 3 a Campionatului 2024 AMA Supercross, preluand controlul in conditii ploioase. Colegul de echipa, Chase Sexton, a urcat pe locu...

Citeste mai mult