Victorii Top Cross TCS KTM in etapa de casa de pe TCS Racing Park

Victorii Top Cross TCS KTM in etapa de casa de pe TCS Racing Park

11.05.2022

Echipa Top Cross TCS KTM a avut un weekend intens, 39 de piloți participand pe 7 – 8 mai, pe circuitul TCS Racing Park, la cursele din Campionatul European de Motocross, zona de sud-est, la clasele 65cc și 85cc, Campionatul Balcanic de Motocross si Campionatul National de Motocross. Riderii TCS au pilotat motociclete KTM.

A fost spectacol total. 39 de piloți ai echipei Top Cross TCS KTM au participat la cursele din weekend. Sami Dumitru si Zoltan Ordog au adus cele mai bune clasari pentru echipa, cei doi reusind sa se impuna la clasa la care au luat startul. Sami Dumitru a castigat ambele manse de la clasa MX65 in competitia europeana, iar Zoltan Ordog s-a impus la clasa MX2.

Tudor Balaban (clasa MX65), Tudor Stefanescu (clasa MX85), Iosif Petru (clasa MX1), Filip Ion, Darius Vintila, Patrick Florea si Sasha Zaharescu (toti la clasa MX50), Victor Rusu, Mihai Dine, Vlad Urluescu si David Dobra (toti la clasa MX2), toti au reusit sa se afirme si au terminat in puncte.

Urmatoarea provocare pentru pilotii Top Cross TCS KTM Racing Team este etapa de la Edirne, in Turcia, etapa inclusa in competitia europeana, zona de sud est, si in competitia balcanica.

Echipa Top Cross TCS KTM Racing Team este sustinuta in sezonul 2022 de partenerii ATH Moto.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO 450SR, un entry-level bike competitiv

SR-C21 de la CFMOTO este mai mult de un concept. Cu lansarea lui 450SR, brandul chinez se raportează la nevoile riderilor entry-level și ale celor avansați care au cerințe de performanță mai mari. CFMOTO 450SR (Sport Racing) este alimentat de u...

Citeste mai mult