Fantic acorda garantie pe viata pentru cadrele modelelor eMTB incepand de anul acesta

Fantic acorda garantie pe viata pentru cadrele modelelor eMTB incepand de anul acesta

10.04.2024

Calitatea a reprezentat dintotdeauna unul din pilonii brandului Fantic, alaturi de inovatie, design si performanta. Producatorul italian s-a straduit mereu sa imbunatateasca designul si asamblarea bicicletelor sale electrice montane, asigurand standarde inalte de siguranta si depasind asteptarile in ceea ce priveste performanta. Din acest motiv, fiecare cadru pentru modelele de biciclete e-MTB Fantic este proiectat si asamblat in Italia, fara niciun compromis. Asadar, Fantic crede cu tarie si sustine brandul Made in Italia. 


Cadrele ebike-urilor montane marca Fantic sunt acum insotite de garantie pe viata, incepand cu cadrele pentru modelele Integra, ce acopera defectele structurale legate de material sau manopera. Riderii de ebike-uri Fantic pot fi linistiti stiind ca durata de viata a modelului din dotare va fi una lunga. 

Pentru a beneficia de acest plus, tot ce trebuie sa faceti este sa cititi termenii si conditiile cu atentie. 

Garantia pe viata oferita de producatorul Fantic Motor Spa acopera numai defectele structurale ale materialului sau de manopera a cadrelor si barelor. Va rugam sa retineti ca nu se aplica furcilor suspensiei, pieselor de suspensie, pieselor mici si rulmentilor.
Garantia este valabila numai pentru e-bike cu garantia activata prin Dealer autorizat Fantic in primii 2 ani de la cumparare.
Aceasta garantie este valabila numai pentru cumparatorul initial si nu este transferabila.
Garantia oferita de Fantic Motor Spa nu acopera daune rezultate din uzura normala, accidente, utilizare necorespunzatoare sau excesiva, coroziune, intretinere inadecvata, asamblarea si instalarea necorespunzatoare a pieselor sau accesoriilor si defectele cosmetice precum deteriorarea vopselei.


Incepand de anul acesta, Fantic ofera garantie pe viata pentru cadrele modelelor eMTB.

Te-ar putea interesa si:

ZEEHO expune cele mai recente scutere AE si C!TY SPORT la Bangkok Motor Show

ZEEHO participa la cea de-a 45-a editie International Bangkok Motor Show 26-7 aprilie. La standul brandului subsidiar CFMOTO pot fi admirate cele mai noi modele de scutere electrice ZEEHO: C!TY SPORT, AE8 SE, AE6 SE, AE2, AE8 si AE6. Evenimentul a...

Citeste mai mult