Editia Vespa World Days 2018, Belfast

Editia Vespa World Days 2018, Belfast

06.08.2018

O multitudine de scutere colorate s-au prezentat in Irlanda de Nord pentru mult asteptatul festival „Vespa World Days” 14 - 17 iunie.

Mii de vizitatori de pretutindeni din lume s-au reunit la Belfast pe 14 iunie pentru marea parada Vespa, dintre care 3 000 de detinatori de scutere Vespa au fost inscrisi oficial la eveniment.

 

Putem afirma ca producatorul italian se bucura de cea mai propice perioada din intreaga sa istorie.

Premiul pentru cel mai vechi scuter a fost acordat modelului din 1951 Vespa Douglas, aflat in perfecta stare de conservare si cu anvelopa de rezerva originala.

 

 

Asa cum organizatorii obisnuiesc in mod traditional, ultimul anunt a constat in numirea castigatorilor Trofeului Vespa, un premiu oferit in parteneriat cu Michelin.

Regulamentul a impus ca membrii cluburilor Vespa sa demonstreze cu poze si stampile speciale toate opririle in drumul spre Belfast.

Premiul cel mare a fost acordat Clubului Vespa din Verona, care s-a impus in fata Vespa Club Morciano di Romagna, in timp ce al treilea loc a fost acordat concurentilor belgieni de la Vespa Club Oostende.

 

 

Mentiuni speciale au fost acordate presedintilor cluburilor Vespa din Cipru si din Belgia, iar pentru prima data premiul pentru riderul Vespa Solo a fost decernat unei femei, membra a Vespa Club Praga. Ea a calatorit singura peste 6 000 de kilometri pentru a ajunge la Belfast.


Urmatoarea editie a festivalului Vespa World Days se va desfasura in Ungaria.

Vespa World Days reprezinta un festival care celebreaza eterna legenda Vespa - scuterele italiene depasesc statutul functional, remarcandu-se prin eleganta si stil si sunt considerate un simbol indragit atat de vechile generatii, cat si de tineri.

 

 

Modelele Vespa au cucerit milioane de fani in intreaga lume. Inca din 1946, anul aparitiei celui mai celebru scuter, au luat fiinta numeroase asociatii.

In prezent exista 53 de cluburi Vespa nationale si cateva sute de cluburi locale, insumand peste 120 000 de membri de peste tot de pe mapamond.

 

 

Te-ar putea interesa si:

Polaris RZR Turbo R stabileste standardul de performanta in 2023

Gama de SSV-uri Polaris RZR Turbo R include modelele SPORT, PREMIUM si ULTIMATE, fiecare disponibil cu doua si patru locuri si promite sa isi uluiasca riderul prin motorul supraalimentat cu putere dovedita. Side-by-side-ul RZR este cunoscut ca pio...

Citeste mai mult