Vespa Elettrica, noile scutere electrice de la Vespa

Vespa Elettrica, noile scutere electrice de la Vespa

20.11.2017

Scuterele Vespa sunt probabil cel mai recunoscut nume in lumea scuterelor. Pe piata de mai mult de 70 ani, Vespa a vandut mai mult de 18 milioane de unitati in acest timp. Pentru a urmari trendul actual care are mare grija de mediul inconjurator, producatorul italian Piaggio aduce in oferta sa pentru 2018 un vehicul care sa nu polueaze strazile nici cu emisiile motorului, nici fonic. Pentru ca producatorul promite ca scuterele Vespa Elettrica vor fi absolut silentioase. 

Scuter electric Vespa

 

Scuter electric Vespa Elettrica 2018

Desi noile scutere electrice arata din ce in ce mai futurist, Vespa Elettrica va pastra aspectul iconic al predecesorilor ei, cu un finisaj gri metalizat si 7 variante de detalii cromatice. Motorul electric va avea o putere de 4kW cu o autonomie de 100km. Displayul color poate conecta smartphone-ul tau cu PiaggioMultimediaPlatform pentru a te ajuta sa colectezi date de drum sau sa gasesti puncte de alimentare in apropiere.

Te-ar putea interesa si:

ATV CFMOTO CFORCE 450S 2023

ATV-ul CFMOTO CFORCE 450S poate fi un companion extraordinar mai ales pentru riderii incepatori, avand toate calitatile necesare pentru o experienta de riding sigura si placuta: este manevrabil, ofera stabilitate pe teren accidentat si vine echipat s...

Citeste mai mult