Vespa 2024 Lineup

Vespa 2024 Lineup

22.03.2024

Sezonul Vespa 2024 a inceput, aducand noutati pentru fanii nerabdatori sa urce in sa! 

Vespa continua sa cucereasca generatii intregi datorita sarmului care transmite ideea de libertate si al stilului unic. Istoria sa este intensa, Vespa fiind protagonista unei revolutii sociale si culturale, in filme si arta. A dictat moda si tendintele si a depasit bariere pentru a ajunge peste tot in lume. Este emblema designului unic si ale independentei. 

Irezistibil de trendy din 1946. Modelele de scutere Vespa nu sunt doar simple mijloace agile si moderne de transport, ci o adevarata atitudine fata de viata: sensibile in ceea ce priveste mediul, capabile sa rupa conventiile si sa devina portavocea viziunii tinerilor asupra vietii si schimbarilor din societate. Eleganta proaspata si informala i-a permis sa treaca proba timpului fara sa piarda din fascinatia pe care o exercita si din capacitatea de a cuceri generatii si culturi diverse.   


VESPA PRIMAVERA. Design unic. Usor de manevrat. Performanta cu emisii reduse

De la debutul in 1968, Vespa a inregistrat succes dupa succes, modelele brandului italian fiind apreciate pentru dimensiunile compacte si versatilitate. Pentru 2024, scuterele au primit imbunatatiri tehnologice si sunt ecofriendly. Dispun, de asemenea, de detalii premium pentru un design distinctiv si contemporan. Gama Vespa Primavera este dispobila cu optiunile de motorizare 50/125/150. Scheme de culoare: alb, negru, portocaliu, albastru-deschis, albastru-inchis. 
Linia Primavera include modelele cu 0 emisii, Vespa Primavera Elettrica 45 disponibil pe alb, negru si albastru-deschis si Vespa Primavera Elettrica 70. 

Pentru cei interesati de o editie speciala, Vespa Primavera S vine cu optiunile de motoare 50/125/150 si pe culorile galben, negru, gri. 

O alta aditie atractiva in seria de scutere Vespa este modelul Primavera cu pachet TECH, disponibil cu motorizari 50/125/150, pe argintiu si albastru. 


Vespa Primavera (RED) si Vespa Primavera (RED) Elettrica se disting prin caroseria, saua nabuk ergonomica si jantele rosii. Optiuni de motorizare disponibile: 50, 125 si 150 cc. Gama Primavera RED include modelele electrice Elettrica 45 si 70. 

Editia Vespa Disney Mickey Mouse este un model special care omagiaza centenarul Disney, transmitand ideea de spontaneitate, lejeritate, independenta si optimism, energie si culoare. Cromatica atractiva pe negru, galben si rosu. Capacitate motor: 50/125/150. 

 

VESPA SPRINT S - SPRINT S ELECTRIC. Energie pura si caracter sportiv

Vespa Sprint S este mostenitoarea contemporana a Vespei sportive din anii 60. Cu o structura stabila si manevrabila, incorporeaza tehnologia Piaggio de ultima ora. Motorul inovator din familia i-get (Italian Green Experience and Technology) ofera emisii scazute si este simbolul navetei urbane simpe, fluide si confortabile. Optiuni de motorizare: 50/125/150. Culori: albastru, portocaliu, bej, negru, alb. 

 

VESPA GTS - GTS SUPER - GTS SUPERSPORT - GTS SUPERTECH

Gama Vespa GTS raspunde chemarii la aventura si calatorie, unind spiritul urban cu elemente gandite pentru distante lungi, cum ar fi dotarea cu ABS-ASR. 
Vespa GTS vine cu optiunile de motor 125 si 300 cc, pe albastru-deschis, gri si negru. 
Vespa GTS SUPER este disponibil in varianta 125cc si 300cc. Culori: rosu, alb, negru. 
Vespa GTS SUPERSPORT este disponibil in versiune 125 si 300cc. Culori: gri, negru, rosu, bej, gri. 
Vespa GTS SUPERTECH - disponibil cu motor 125cc si 300cc. 


VESPA GTV este un scuter cu vocatie pentru calatorie si imbina armonios caracteristicile sportive cu stilul inspirat de modelele clasice. Este alimentat de un motor potent 300 hpe (High Performance Engine) si dispune de lumini LED complete, instrumentar digital si multe altele. 


Pentru protectia riderului si a unui eventual pasager, Vespa pune la dispozitie o colectie diversificata de casti open face si demi jet, plus manusi, jachete, tricouri etc. Scuterele Vespa pot fi personalizate cu multiple accesorii optionale, in functie de necesitati (parbrize, sei, solutii de depozitare etc.). 

 

 


Descopera scuterele Vespa 2024! Exista o optiune accesibila pentru fiecare!

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO 450MT, lansare spectaculoasa in Filipine 

Modelul adventure-touring versatil al CFMOTO, 450MT, a fost dezvaluit in premiera la show-ul EICMA de la Milano la sfarsitul anului trecut si acum a avut parte de o lansare extraordinara in Filipine, pe insula El Nido. La eveniment au fost prezenti p...

Citeste mai mult