Back to old version
Ice Key iti stocheaza bolile si alergiile

Ice Key iti stocheaza bolile si alergiile

20.05.2011

De cele mai multe ori, in cazul unui accident sau a aparitiei unei probleme de sanatate, datele despre istoricul medical al persoanei respective sunt vitale. Ice-Key este o bratara din silicon prevazuta cu port USB care contine un software special pentru stocarea datelor cu caracter personal si medical.

Accesoriul este excelent pentru cei care au boli cronice dar si pentru cei care practica orice sport si se accidenteaza. Se pot contacta rapid persoanele apropiate, se obtin informatii in sase limbi diferite despre grupa sanguina, bolile avute, sau alergiile la alimente sau medicamente. Foarte util pentru riderii de motociclete sau de ATV-uri, dar nu numai!  

Software-ul este activat automat atunci cand exista conexiune la calculator. Datele stocate sunt protejate cu parola furnizata pentru fiecare persoana, odata cu programul. Bratara Ice-Key este rezistent la apa, praf si socuri.

Te-ar putea interesa si:

Un scuter electric de top: 2023 ZEEHO AE8 S+

ZEEHO AE8 S+ este primul scuter electric in stil urban cu performanta ridicata de pe piata. Acest scuter ZEEHO este disponibil cu doua optiuni de culoare - Starship Silver, Eclipse Silver si reprezinta cea mai recenta iteratie a versiunii standard AE...

Citeste mai mult