2024 Red Bull GASGAS Tech3 accelereaza spre sezonul MotoGP

2024 Red Bull GASGAS Tech3 accelereaza spre sezonul MotoGP

29.01.2024

Augusto Fernandez, Pedro Acosta si Red Bull GASGAS Tech3 accelereaza spre sezonul MotoGP 2024. 

Testele oficiale din presezon au loc in Malaezia si Qatar. Pe 9-10 martie, urmeaza Marele Premiu al Qatar-ului pe circuitul international Lusail. 

Riderii Red Bull GASGAS Tech3 de abia asteapta viitoarele curse MotoGP. Fernandez, campion mondial Moto2 in 2022 si rookie MotoGP in 2023, va incerca sa-si depaseasca limitele in prima clasa la bordul unei motociclete GASGAS model RC16, pentru a fi in Top10. Tanarul de 26 de ani il are drept coechipier pe Pedro Acosta care a obtinut in doar trei ani de curse GP titluri Moto3 si Moto2. Riderul de 19 ani este la prima participare in MotoGP si promite o traiectorie cu adevarat spectaculoasa. Echipa Red Bull GASGAS Tech3 se afla din nou sub conducerea lui Nicolas Goyon, pentru al doilea sezon consecutiv si se bucura de prezenta lui Pol Espargaro ca test rider, precum si de suport din partea partenerilor si a furnizorilor loiali. 

 

Augusto Fernandez: „Totul a fost nou si am avut multe de invatat anul trecut (...)
M-am simtit confortabil pilotand motocicleta, dar ca rookie trebuie sa fii foarte rabdator si increzator in intregul proces. Am analizat sezonul si am vazut ca am facut cativa pasi pentru a atinge obiectivele. Sunt foarte mandru ca fac parte din echipa Red Bull. Este un vis implinit si avem tot ce ne trebuie pentru a castiga”. 

 

 


Pedro Acosta: „Daca ma gandesc la cariera mea pana in momentul de fata, a fost chiar o calatorie placuta! Am avut ocazia sa concurez intr-o echipa de fabrica in primul meu sezon si am castigat doua titluri in trei ani. Iar pentru primul meu sezon in MotoGP, voi face parte dintr-o echipa de fabrica. Insa este destul de dur sa faci fata presiunii si a comentariilor. Deocamata nu vreau sa ma gandesc la rezultate. Voi incerca sa ma bucur de testul din Malaezia si sa acumulez cat mai multa experienta si sa fiu competitiv la inceputul sezonului”. 

 

Nicolas Goyon, manager Red Bull GASGAS Tech3: „In 2023 am avut parte de multe provocari. Am avut acest nou format Sprint si o noua structura de echipa, dar suntem pregatiti pentru urmatorul sezon. Augusto a fost puternic ca rookie. Cu totii asteptam sa isi imbunatateasca prestanta pentru 2024. Pedro este un mare talent, iar mesajul meu pentru fani este sa aiba rabdare. Totul este mai complicat acum datorita dispozitivelor si a electronicii sofisticate. Formatul weekend-ului este, de asemenea, complicat. Pentru mine, lineup-ul 2024 Red Bull GASGAS Tech3 va fi chiar mai aproape de fani”. 

 


GASGAS Tech3 accelereaza spre cursele MotoGP 2024!

Te-ar putea interesa si:

Pregateste-ti ATV-ul pentru primele ture de primavara

Indiferent ca ai scos sau nu ATV-ul din garaj si in lunile reci de iarna, primavara este momentul potrivit pentru a intreprinde masurile de mentenanta pentru vehicul, asa cum sunt indicate in manualul utilizatorului. De la schimbarea uleiului si veri...

Citeste mai mult