Smith nu te lasa cu ochii-n soare

Smith nu te lasa cu ochii-n soare

31.03.2011

La cat de bine arata, cu siguranta o sa-i vedem in curand la terasele de pe Magheru. Glumim, evident, la partea cu terasele... Cum a dat caldura, cei de la Smith au iesit repede pe piata cu o versiune imbunatatita a modelului de ochelari de protectie, Fuel V1. Faceti cunostinta, acum, cu Fuel V2, intr-o noua gama de culori, pentru toate gusturile.

Noul produs a fost atent studiat, pentru a se integra perfect in interiorul castilor de cross de ultima generatie. Ochelarii beneficiaza de ceea ce se numeste „ Ergonomic Outrigger Positionning System”, cu alte cuvinte, un sistem care permite ajustarea optima in functie de morfologia figurii. Accesoriul este disponibil in variantele negru/argintiu, rosu/argintiu, alb/argintiu, la un pret de aproape 50 de euro, dupa cum precizeaza motosblog.fr.


Te-ar putea interesa si:

2024 Red Bull GASGAS Tech3 accelereaza spre sezonul MotoGP

Augusto Fernandez, Pedro Acosta si Red Bull GASGAS Tech3 accelereaza spre sezonul MotoGP 2024. Testele oficiale din presezon au loc in Malaezia si Qatar. Pe 9-10 martie, urmeaza Marele Premiu al Qatar-ului pe circuitul international Lusail. Rid...

Citeste mai mult