Motocicletele GasGas SM 700 si GasGas ES 700 cuceresc scena supermoto si enduro

Motocicletele GasGas SM 700 si GasGas ES 700 cuceresc scena supermoto si enduro

07.09.2022

Constructorul spaniol introduce o noua aroma pe strazi cu modelele sale supermoto si enduro.

GASGAS SM 700 si GASGAS ES 700 vin echipate cu motoare cu 1 cilindru si livreaza manevrabilitate fara egal in oras si dincolo de asfalt.

Gasgas a continuat, in ultimii doi ani, sa-si reafirme pozitia de forta dominanta in curse si pilotare off road, prin introducerea cu succes pe piata a unui lineup complet. Dar in afara de a cuceri trofee in campionatele de off road, brandul isi propune sa ia si strada prin surprindere, oferind modele street bike de ultima ora.

Motocicletele de strada Gasgas beneficiaza de o baza tehnica de inalta performanta. Sunt concepute sa livreze cea mai buna manevrabilitate si dispun de cea mai mica greutate posibil, in timp ce cadrul trellis din otel asigura stabilitate la viraje si in linie dreapta.

Pentru a imbunatati experienta de riding, un brat oscilant din aluminiu turnat ofera cantitatea potrivita de flexiune pentru a transfera puterea nerestrictionata la sol, in timp ce rezervorul de 13.5 litri integrat in subcadrul din poliamida pastreaza centrul de greutate pe cat de jos posibil. Pentru control total si stabilitate la viraje, ES 700 si SM 700 vin echipate cu cele mai recente sisteme Bosch ABS si un ambreiaj PASC.

Motorul produce un maximum de 74 cai putere la 8000 rpm si ofera un cuplu serios. Grafica vibranta pe rosu aliniaza cele doua motociclete GasGas de strada cu gamele EC si MC. Electronica ridicata la rang de arta asigura mereu un raspuns precis la acceleratie, in timp ce riderul poate trece usor de la o viteza la alta (cutie cu 6 viteze) multumita schimbatorului rapid (quickshifter) integrat.

Pachetul este completat de sisteme de evacuare care se supun normelor stricte Euro5, de moduri de pilotare avansate si de componente de calitate.

SM 700 - un partener ideal pentru naveta zilnica, acest big-bore Supermoto din familia Gasgas livreaza performanta de top in clasa din care face parte, manevrabilitate dinamica on-road si un look vibrant.

ES 700 este un dual-sport care duce versatilitatea la maxim, astfel incat riderii vor putea explora si drumuri dincolo de asfalt. Gasgas ES 700 imbina performanta street-legal cu capacitatile dovedite off road, aducand in strada atitudinea jucausa si vibranta a brandului spaniol.

Producatorul ofera o gama completa de Accesorii Tehnice si Echipamente pentru riderii lui SM 700 / ES 700. Personalizarea devine super usoara in termeni de protectie, stil si performanta. Costumul si manusile Supermoto ofera protectie crescuta atunci cand va aventurati dincolo de asfalt.

Cu ajutorul configuratorului de pe site-ul oficial al producatorului, riderii pot adauga partile si accesoriile dorite pentru a customiza motocicletele Gasgas ES 700 si SM 700.

SM 700 dispune de ergonomie unica care asigura o experienta de pilotare cu adevarat speciala, prin faptul ca reuseste sa transforme fiecare traseu on si off in propriul loc de „joaca”. Manevrabilitatea dinamica si pozitia de riding inspirata de off road inspira incredere si aduce o doza sanatoasa de distractie.

Gama de motociclete Gasgas este disponibila si pe ATVRom Piatra Neamt

Te-ar putea interesa si:

Noutatile gamei de scutere Piaggio 2023

Gama de scutere Piaggio 2023 aduce o serie de inovatii, culori si grafici deosebite. Noile modele cu trei roti MP3 300 HPE SPECIAL EDITION si MP3 400 HPE SPECIAL EDITION se disting prin schema de culoare eleganta Deep Black (negru). Lineup-ul iconic...

Citeste mai mult