2024 Can-Am Renegade, un partener de „joaca” de incredere

2024 Can-Am Renegade, un partener de „joaca” de incredere

17.04.2024

ATV-urile Can-Am Renegade EFI pentru juniori pun bazele pasiunii pentru off-road!

 

Seria de ATV-uri pentru copii Can-Am Renegade EFI este destinata riderilor de maine. „Jucariile” marca Bombardier au puterea magica de a alimenta pasiunea tinerilor piloti, oferind inspiratie si creand amintiri memorabile pentru copii si parinti. 

 

2024 Can-Am Renegade 70 EFI 

Renegade 70 EFI ofera eficienta mai buna gratie injectiei electronice, in timp ce limitatorul de acceleratie, sasiul mai lat si butonul de pornire electronica au rolul de a pastra siguranta primelor aventuri cu un mini-ATV de ultima ora. 

Ergonomia vehiculului ofera confort crescut pentru riderii juniori, iar pachetul standard include manere de protectie si un limitator de acceleratie pentru control absolut la pilotarea cu viteza maxima. Pilotii incepatori trebuie doar sa se concentreze asupra riding-ului. 

Eficienta de varf este asigurata de motorul in 4 timpi racit cu aer si echipat cu tehnologie EFI, transmisia fara viteze si limitatorul de viteza. Cutia CVT automata reprezinta cheia succesului lui Renegade EFI. Indiferent de viteza, micii riderii raman in treapta potrivita. 

Suspensia independenta cu brat tip A pe fata permite ca fiecare roata de pe acelasi ax sa se miste independent. 

 

2024 Can-Am Renegade 110 EFI 

Renegade 110 EFI este un ATV Can-Am  pentru  copiiconceput pentru utilizare de la varsta de 10+ ani. Este alimentat de un motor 112 cc, 4 timpi, 1 cilindru, racit cu aer, EFI care vine cuplat la o cutie CVT cu trepte F / N / R. Dispune de transmisie pe lant si tractiune 2WD, plus pornire electrica. Pachetul include jante 8 inch din otel, frane pe tambur, sa de inaltime 710 mm, faruri cu halogen si bumper fata. 

2024 Renegade X XC 110 EFI 

 

Modelul Renegade X XC 110 EFI dispune de suspensie fata cu brat dublu tip A, amortizor HPG Piggyback si grafica X, husa pentru sa, evacuare cu look sport, scarite Racing si inaltator de ghidon, bumper din aluminiu pe fata si nerf bars pentru protectie extra. 

 

 


2024 Can-Am Renegade reprezinta o optiune de incredere pentru parintii care isi doresc ca juniorii din familie sa isi dezvolte abilitati de riding si sa se distreze in acelasi timp.

Te-ar putea interesa si:

Vespa 2024 Lineup

Sezonul Vespa 2024 a inceput, aducand noutati pentru fanii nerabdatori sa urce in sa! Vespa continua sa cucereasca generatii intregi datorita sarmului care transmite ideea de libertate si al stilului unic. Istoria sa este intensa, Vespa fiind prot...

Citeste mai mult