Skijeturi Kawasaki 2018

Skijeturi Kawasaki 2018

06.07.2018

Piata de ambarcatiuni personale a inregistrat o crestere notabila, un procent semnificativ avandu-l si modelele tip skijet. De exemplu, Sea-Doo si-a adjudecat 6 procente din vanzari, in timp ce Yamaha culege laurii cu 18 procente, iar Kawasaki a atins 11 procente.

In cazul ultimului producator mentionat, cifrele se datoreaza si introducerii modelului inovator de skijet cu motor in 4 timpi Kawasaki SX-R 2018. Un alt raport ilustreaza de asemenea ca producatorul japonez a atins si un procentaj record al vanzarilor catre clientii aflati la prima lor achizitie de skijet.

Skijeturi Kawasaki 2018 - skijet kawasaki

 

Modelul SX-R si-a facut deja debutul in IJSBA World Finals. Acest skijet stand-up se remarca printr-o personalitate distincta si a fost proiectat pentru a aduce victoria in cursele pe apa.

Dispune de un motor performant de 1498cc 150cp si este un partener de incredere pentru iubitorii de acrobatii acvatice si pentru amatorii de senzatii tari.

Ca puncte forte, beneficiaza de o carena agila si foarte stabila care permite schimbarea facila a directiei de inaintare.

Pe de alta parte, confortul la pilotarea pe distante lungi este un alt factor cheie care recomanda acest model de skijet Kawasaki.

Mai mult decat atat, el detine o punte de dimensiuni generoase care ii ofera riderului un spatiu largit de manevra.

Sistemul Splash Deflector cu rol in prevenirea stropirii excesive la viteze inalte sau in ape tulburi constituie un alt avantaj.

Nu in ultimul rand, skijet-ul SX-R se bucura de un look modern si atractiv avand un design grafic specific Kawasaki cu o schema de culoare pe negru si verde.

Skijeturi Kawasaki 2018 - skijet kawasaki

Un loc aparte in gama de skijeturi produsa de constructorul japonez il ocupa seria de modele „Ultra”: Ultra 310X, Ultra LX, Ultra 310R si Ultra 310LX.

Numele nu sunt la intamplare, aceste skijeturi bazandu-se pe dotari si echipamente aduse la superlativ; expertii au comparat de pilda modelul Ultra 310R cu alti competititori seriosi ca Yamaha GP1800, Sea-Doo RXP-X si RXT-X.

 

Kawasaki Ultra LX

Skijeturi Kawasaki 2018 - kawasaki

Kawasaki Ultra 310LX

Skijeturi Kawasaki 2018 - kawasaki

 

 

Te-ar putea interesa si:

2024 Can-Am Renegade, un partener de „joaca” de incredere

ATV-urile Can-Am Renegade EFI pentru juniori pun bazele pasiunii pentru off-road! Seria de ATV-uri pentru copii Can-Am Renegade EFI este destinata riderilor de maine. „Jucariile” marca Bombardier au puterea magica de a alimenta pasiunea tin...

Citeste mai mult