Cele mai puternice Vespa - scutere GTS 2019

Cele mai puternice Vespa - scutere GTS 2019

22.07.2019

Stilul inconfundabil Vespa

Multumita liniei sale rafinate si elegante, Vespa GTS reprezinta un vehicul exclusivist, unic pe piata. Designul imprumutat de la modelele secolului trecut nu este singurul motiv pentru care scuterele grupului Piaggio sunt atat de admirate. Producatorul de scutere Vespa ofera o gamă de culori eclatante și soluții stilistice atractive, printre care si pozitionarea luminii de parcare pe grilajul de langa claxon. Dar pentru ca stilul fara tehnica nu este de ajuns, inginerii au echipat modelele Vespa GTS urmand cele mai inalte standarde. Pentru o aventura in afara urbei este esential sa dispuneti de manevrabilitate superioara, dublata de siguranta franelor cu disc dublu.

Vespa GTS 300 ABS 2019 Vespa GTS 300 ABS '19

Toate modelele de scutere Vespa GTS dispun standard de sistem electronic de control, ABS si ASR (cu rol in controlul tractiunii; sistem dezvoltat in exclusivitate de grupul Piaggio). Linia include modele cu motorizare 125cc, 150cc si 300cc. Noua pentru sezonul 2019 este varianta GTS 300 HPE E4.

In cazul modelului Vespa GTS echipat cu motor 300cc, puterea maximă este de 22 cp la 7.500 rpm. Modelul de fata poate oferi un cuplu maxim de 22,3 Nm la doar 5.000 rpm, precum si un raspuns rapid la accelerație. Reprezinta cel mai puternic motor din intreaga paleta de vehicule Vespa si promite siguranta crescuta la rulare. Prin suma specificatiilor tehnice inalte, Vespa GTS 300 poate fi partenerul ideal atat pentru traficul urban, cat si pentru deplasari pe distanțe lungi, asigurand confort pentru un rider insotit de un pasager. Modelul include standard: faruri de zi cu LED-uri, un ghidon si șa noi, far spate optimizat, panou de instrumente analogic și digital imbunatatit și port USB.

Seria speciala. Lineup-ul Vespa GTS a crescut cu modelele GTS Touring. La acestea, corpul rigid si compact este accesorizat pentru un plus de utilitate cu rack-uri (portbagaje) cromate fata si spate pentru a mari capacitatea de a transport, plus aparatori de vant.


#vespaGTS

Te-ar putea interesa si:

Cum sa folosesti lama de zapada ATV? 

Sa dai zapada cu lopata poate fi o munca istovitoare, mai ales daca trebuie in mod repetat sa indepartezi cantitati abundente. Insa daca ai un ATV in garaj, treaba este pe jumatate gata, nu-ti mai trebuie decat o lama de zapada potrivita si un set de...

Citeste mai mult