Silence S02, un scuter electric ideal pentru naveta urbana 

Silence S02, un scuter electric ideal pentru naveta urbana 

23.02.2024

Silence S02 - Agil, Functional, Performant si Confortabil 

Cei care vor sa renunte la masina ori la folosirea transportului in comun sau doresc sa faca tranzitia de la un scuter pe benzina pot alege cu incredere modelul Silence S02, un scuter electric performant si confortabil. 

S02 face parte din lineup-ul de scutere electrice Silence si asigura multiple avantaje utilizatorilor. In primul rand, constituie o alternativa ingenioasa pentru naveta urbana pe doua roti, eliminand cheltuielile legate de combustibil si reducand costurile de intretinere. In plus, nu veti intampina probleme in a gasi loc de parcare, iar cu ajutorul aplicatiei dedicate MySilence, veti localiza mai usor vehiculul in parcarile aglomerate. 

 

 

Acest e-scuter ofera trei moduri de pilotare: ECO, CITY si SPORT. Dispune de baterie detasabila de tip troleu, asigura o autonomie de 133 km si o acceleratie de 0-50 km/ora in doar 3.9 secunde. 

- in modul ECO, S02 are viteza limitata la 66 km/ora, ceea ce permite salvarea consumului bateriei si contribuie la o pilotare mai relaxata. 

- in modul CITY, viteza este limitata la 80 km/ora, oferind un bun nivel al performantei si un consum echilibrat. 

- in modul SPORT, S02 poate atinge viteza maxima de 94 km/ora, oferind forta si viteza mai mare alaturi de o franare mai regenerativa. O data ce veti incerca acest mod, va deveni rapid preferatul dumneavoastra.

 

 

Bateria este detasabila. Sistemul Fast & Easy reprezinta cea mai usoara si confortabila modalitate de a transporta bateria, este ca un carucior (troleu). Bateria poate fi incarcata acasa sau la o statie in numai 30 de minute. Pachetul de baterie de capacitate 5.6 kWh ofera performanta crescuta. Alte caracteristici: rezistenta la apa, antifurt. Aplicatia My Silence ofera functia de sharing cu prietenii, arata locatia in timp real a scuterului si autonomia acestuia, precum si statusul incarcarii, va permite sa creati rute, activati alarma si multe altele. 


Silence S02 ofera acceleratie de la 0 la 50 km/ora in numai 3.9 secunde! Un e-scuter perfect pentru oras.

Te-ar putea interesa si:

ZEEHO expune cele mai recente scutere AE si C!TY SPORT la Bangkok Motor Show

ZEEHO participa la cea de-a 45-a editie International Bangkok Motor Show 26-7 aprilie. La standul brandului subsidiar CFMOTO pot fi admirate cele mai noi modele de scutere electrice ZEEHO: C!TY SPORT, AE8 SE, AE6 SE, AE2, AE8 si AE6. Evenimentul a...

Citeste mai mult