Un scut bun protejeaza ATV-ul

Un scut bun protejeaza ATV-ul

17.09.2010

Un ATV este precum un copil neastamparat. Cum vede o groapa, sare in ea, cum ajunge la o rapa, vrea imediat s-o incerce. Din acest motiv, trebuie musai protejat, chiar daca are garda la sol destul de ridicata si va gnditi ca poate nimic rau nu se poate intampla. Un scut este mana cereasca in asemenea cazuri.

Rocile ascutite de pe traseu, alte denivelari care pot dauna “burtii” ATV-ului pe care-l pilotati nu trebuie deloc neglijate. Scutul si protectiile pentru suspensii va pot scoate din multe belele. Fiecare componenta a scutului este conceputa sa reziste atacului ruginei, coroziunii si este customizata pentru a se potrivi cu usurinta oricarui vehicul. In momentul instalarii, niciun ATV nu are de suferit, deoarece nu trece prin vreun chin, nu este gaurit si nici maltratat. De asemenea, nu trebuie sa va ganditi ca odata instalat acest scut protectie pentru ATV, veti intampina probleme cand  trebuie sa schimbati filtrul de aer/ulei. Stati linistiti, scutul este prevazut cu spatii care va permit efectuarea acestor operatiuni fara a demonta intregul echipament.
Protectiile sunt confectionate din aluminiu H32, 3/16'' (la scut) si aluminiu H32, 5/32'' (pentru suspensii).

Te-ar putea interesa si:

KTM introduce noi scheme de culoare pentru gama Supersport 

Sezonul 2024 aduce noutati la nivelul lineup-ului de motociclete Supersport din familia KTM Motorcycles. Producatorul austriac a anuntat update-uri de culori si grafici pentru gama RC Supersport, inspirandu-se de la prototipurile mai vechi si din com...

Citeste mai mult