Back to old version
Scorpion Exo VX-20 Air pentru toti enduristii

Scorpion Exo VX-20 Air pentru toti enduristii

07.12.2011

Scorpion Exo VX-20 Air. Este ocasca ce beneficiaza de un look inspirat de varianta VX-15 Air, dar cu un plus de agresivitate.

Foarte usoara, cantarind doar 1080 grame, Scorpion VX-20 Exo-Air este confectionata din Tri-Fiber Composite (Thermodinamical Composite Technology), extrem de rezistent la impact. De asemenea, casca dispune de tehnologia Airfit, ce garanteaza un confort sporit, interior cu tesatura KwikWick2 care retine umezeala si permite pielii sa respire, este dotata cu cozoroc cu forma aerodinamica ce nu incomodeaza in timpul rularii si care poate fi detasat in caz de nevoie.

Scorpion VX-20 Exo-Air este casca ideala pentru utilizare in regim motocros, enduro, supermoto , iar pretul poate ajunge pana la 400 de euro pentru versiunea cu grafica.

Te-ar putea interesa si:

2024 CFMOTO CFORCE 1000 Overland

Vehiculele 4x4 de teren din portofoliul CFMOTO raspund unor solicitari diversificate, astfel incat oricine poate descoperi in gamele CFORCE, UFORCE si ZFORCE modelul potrivit nevoilor sale. Riderii pasionati de plimbari cu ATV-ul si camping in natura...

Citeste mai mult