Scaune high-tech pentru UTV de la DragonFire

Scaune high-tech pentru UTV de la DragonFire

05.02.2014

Indiferent cat de buna este suspensia pe SxS-ul dumneavoastra, nimic nu se compara cu un scaun professional full-suspension atunci cand vine vorba de trasee accidentate. Scaunele DragonFire HighBack de curse au fost proiectate sa va mentina confortul in timp ce dumneavoastra va concentrati la condus. Designul adanc va permite sa stati mai degraba in scaun decat pe scaun. Asta ar putea sa va dea mai mult control asupra vehiculului side by side de vreme ce nu va mai trebui sa va bateti capul sa stati bine pe scaun pe teren accidentat.

Pentru un simt sporit al sigurantei, aceste scaune inovatoare sunt decupate special pentru a acomoda centuri de siguranta in 4 puncte in locul unei simple centuri de siguranta. Pentru cei cu adevarat interesati de siguranta, se pot adauga chiar centuri de siguranta in 5 puncte. Va oferim o gama diversificata de accesorii ATV/UTV

DragonFire ofera scaunele HighBack pentru Arctic Cat Wildcat, Can-Am Commander si Maverick, Polaris RZR, Kawasaki Teryx si Yamaha Rhino.

Pentru rideri mai mari, DragonFire ofera versiunea HighBack XL pentru Polaris RZR. Fiecare rider este unic, asadar scaunele varianta XL au fost construite sa acomodeze talii mai mari, pentru a pastra acelasi feeling de confort si siguranta indiferent de rider. Designul mai jos al variantei XL permite totodata mai mult spatiu pentru picioare.

Printre caracteristicile scaunelor profesionale DragonFire HighBack se numara: suspensie performanta, compatibilitate cu centuri de siguranta in 4 sau 5 puncte, partea de jos ventilata pentru confort sporit, cusaturi duble pentru durabilitate si capacitatea de a functiona cu monturi standard de pe vehiculele vizate.

Te-ar putea interesa si:

Gama 2025 KTM XC este aliniata la start! 

Gama 2025 KTM XC este aliniata la start!  Seria de modele 2025 KTM XC si XC-F aduce multiple update-uri adoptate direct prin eforturile echipei  KTM Factory Racing, devenind una dintre cele mai READY TO RACE game de motociclete cross-country i...

Citeste mai mult