Gama 2025 KTM XC este aliniata la start! 

Gama 2025 KTM XC este aliniata la start! 

19.04.2024

Gama 2025 KTM XC este aliniata la start! 

 

Seria de modele 2025 KTM XC si XC-F aduce multiple update-uri adoptate direct prin eforturile echipei  KTM Factory Racing, devenind una dintre cele mai READY TO RACE game de motociclete cross-country in prezent. 


Cu un palmares bogat in trofee si credentiale de curse, KTM Motorcycles nu este strain atunci cand vine vorba de titluri in prima linie la categoria cross-country. Pentru sezonul 2025, modelele KTM XC si KTM XC-F aduc o vasta expertiza de curse in incercarea de a-si mentine dominatia. 


Cadrul ocupa locul fruntas cand vine vorba de dezvoltare, iar acum beneficiaza de imbunatatiri substantiale (decupaje vizibile si diferite grosimi ale peretelui tubului in zona capetelor), suportul motorului si cel al amortizorului pe spate primind acelasi tratament. 


Acest modificari au fost special gandite pentru a imbunatati caracteristicile de flexiune ale sasiului si pentru a reduce greutatea cu aproximativ 300 g in timp ce ajuta la pastrarea stabilitatii per ansamblu si contribuie la un bun comportament la viraje. Bratul oscilant a fost innoit cu un glisor de lant prelucrat - are rol in disiparea mai eficienta a noroiului - si cu o pedala de frana spate ce serveste la o mai buna duabilitate si rezistenta la indoire.


La aceste optimizari se adauga furca WP XACT Closed Cartridge cu arc si amortizorul XACT cu setari redefinite pentru a furniza mai multa flexiune si o greutate mai redusa. In plus, monoamortizorul WP XACT dispune de o legatura actualizata cu garnituri reinnoite si suruburi de legatura cu diametru mai mic. Setup-ul este preluat direct de la KTM Factory Racing Team si optimizat pentru a eficientiza economia de greutate si parametrii de rigiditate. 


Noile carcase de rezervor cu materiale plastice bicompozite ofera un aspect proaspat, mai clar, impreuna cu caracteristici de racire imbunatatite. Acest lucru este sustinut si prin dotarea cu un suport pentru rezervorul de combustibil care protejeaza cadrul impotriva uzurii datorate frecarii si care ajuta la potrivirea rezervorului. Caroseria complet oranj cu grafica turnata pe rosu si negru contureaza un aspect modern. 


Modelele 2025 KTM XC si XC-F beneficiaza, de asemenea, de un manson de admisie a aerului din o singura bucata si un design snorkel actualizat pentru a preveni deformarea, datorita unui design mai robust si mai rigid, cu caroserie complet portocalie si grafica pe portocaliu cu negru. 


O alta noutate pentru sezonul 2025 consta in introducerea Unitatii de Conectivitate Offroad disponibile in catalogul KTM PowerParts pentru lineup-ul XC-F. CUO (Connectivity Unit Offroad) ofera o gama vasta de functionalitati si optiuni de ajustabilitate prin intermediul aplicatiei KTMconnect. Functioneaza ca doua parti, CUO - montat pe furca dreapta superioara intre clema tripla de jos si de sus, si ca senzor GPS pe fenderul frontal intr-un buzunar compatibil CUO. Este un kit complet disponibil in colectia KTM PowerParts. 


Dirt bike-urile 2025 KTM XC si XC-F vor ajunge in reprezentantele autorizate KTM in mai. 

 


Linia de modele in 2 timpi 2025 KTM XC este pregatita sa ia startul in competitiile GNCC si NHHA!

Te-ar putea interesa si:

2025 BRP Lynx Lineup

BRP Lynx aduce in sezonul 2025 doua noi modele trail, in timp ce lineup-ul Brutal se distinge de snowmobilele crossover Xterrain si se extinde. De asemenea, gama Shredder conceputa pentru riding prin zapada adanca adauga caracteristici noi. Proasp...

Citeste mai mult