Romanian Superbike 2009 incepe la Brno

Romanian Superbike 2009 incepe la Brno

10.04.2009

Dupa antrenamentele din martie de la Serres, prima etapa a campionatului Romanian Superbike se va desfasura in Cehia pe circuitul de la Brno, in perioada 10-12 aprilie.

Toti pilotii sunt nerabdatori sa se antreneze si sa concureze pe cel mai mare si mai prestigios circuit din Republica Ceha, unul dintre cele 17 circuite ale lumii care gazduieste campionatele mondiale de motociclism.

Inca din 1987 cele mai importante evenimente Motorsport au avut loc aici: World motorcycle Championship, FIA Grand Tourismo Championship, Superbike World Championship, World Touring Car Championship, A1 Grand Prix etc.. Circuitul are o latime de 15 metri, se intinde pe o distanta de 5.403 km si prezinta 6 viraje de stanga, 8 viraje de dreapta si 13 linii drepte, cea mai lunga avand 578 metri.

Traseul dispune de o serie de sicane in rampa si in panta, reprezentand o adevarata provocare si un plus de adrenalina concurentilor. Circuitul de la Brno ofera spectatorilor o vizionare excelenta a pistei datorita amplasamentului strategic intr-o vale naturala. Printe facilitatile circuitului se numara un restaurant, un bar, magazine de suveniruri precum si acces amenajat special pentru persoanele cu handicap.


Sursa : Motoflash

Te-ar putea interesa si:

2023 CFMOTO UFORCE 1000XL

CFMOTO UFORCE 1000 XL este un side-by-side utilitar cu 6 locuri, bazat pe modelul UForce 1000 si aduce o experienta optimizata pentru utilizator.Construit pe platforma puternica preluata de la varianta standard, acest SxS CFMOTO permite o performan...

Citeste mai mult