Ricochet Offroad Armor prezinta protectii pentru ATV-uri KTM

Ricochet Offroad Armor prezinta protectii pentru ATV-uri KTM

03.05.2010
Compania Ricochet Offroad Armor produce de peste 30 de ani scuturi de inalta calitate, fabricate din aluminiu, pentru vehicule off-road.Acestia ofera protectii pentru placutele de frana si mullte alte componente din aluminiu pentru a-ti proteja ATV-ul sau UTV-ul. Acest set complet Skid Plate pentru ATV-urile KTM 450/525 XC [P/N 7113] este compatibil cu toate modelele fabricate intre 2008-2009. Ricochet sustine ca aceste kit-uri pentru ATV-uri includ si protectii inovatoare pentru suspensii si CV Boot, avand garantie pe viata.

Ricochet produce diverse componente pentru majoritatea producatorilor de ATV-uri: Arctic Cat, Can-Am, Honda, Kawasaki, Polaris, Suzuki, Yamaha. Piesele pentru UTV-uri sunt disponibile pentru modelele Kawasaki, Polaris, Yamaha si Arctic Cat.

Pretul retail este de 299 $ si vizitati site-ul Ricochet Offroad Armor pentru mai multe informatii.



Te-ar putea interesa si:

KTM introduce noi scheme de culoare pentru gama Supersport 

Sezonul 2024 aduce noutati la nivelul lineup-ului de motociclete Supersport din familia KTM Motorcycles. Producatorul austriac a anuntat update-uri de culori si grafici pentru gama RC Supersport, inspirandu-se de la prototipurile mai vechi si din com...

Citeste mai mult