Rezultate finale CFMOTO HUNT THE WOLF 2023

Rezultate finale CFMOTO HUNT THE WOLF 2023

09.09.2023

CFMOTO are parte de o victorie spectaculoasa in finala Hunt the Wolf 2023 

Dupa sase zile de racing la intensitate maxima, trei rideri s-au evidentiat si au obtinut primele locuri: 
1. Bistrian Cosmin
2. Craete Madalin 
3. Radu Lungu

Pilotii echipei ATH Racing Romania, Radu Lungu si Levente Horvath, ambii concurand cu un CFMOTO 1000, s-au afirmat in ultima zi a competitiei si au obtinut locuri fruntase. 

Radu Lungu a reusit sa urce pe podium la a 15-a editie aniversara Hunt the Wolf 2023, pe locul 3 in clasamentul general.

 

In mod senzational, pentru prima data in istoria de 17 ani a celei mai dure curse de ATV-uri din lume, HUNT THE WOLF, trei modele diferite de ATV-uri au ajuns pe podium.

In timp ce toate podiumurile editiilor anterioare au fost dominate de piloti Can-Am, la editia aniversara din acest an au urcat pe primele locuri rideri de modele de ATV-uri Polaris si CFMOTO. A sasea si ultima zi de racing reflecta rezultatele finale: 3 piloti cu trei branduri de ATV diferite ocupa primele 3 locuri - Polaris, Can-Am si CFMOTO. Competitia din acest an a marcat o aniversare speciala CROSSOVER cu un premiu intai in valoare de 1500 Euro. Felicitari tuturor participantilor si castigatorilor: Cosmin Bistrian, Craete Madalin si Radu Lungu. Este a doua victorie HTW pentru Cosmin, primul podium si prima participare pentru Craete, iar Radu Lungu este un triplu castigator al HUNT THE WOLF. 


ATV-urile CFMOTO participante la HTW 2023 au dat dovada de performanta deosebita in conditii solicitante si pe teren dificil, plin de obstacole.

Te-ar putea interesa si:

2024 Can-Am Traxter XT HD9

2024 Can-Am Traxter XT HD9 - un aliat pe care te poti baza pentru sarcini utilitare in medii off road greu de accesat  Side-by-side-urile din gama Can-Am Traxter sunt recunoscute pentru capacitatile lor extraordinare indeosebi in plan utilitar....

Citeste mai mult