Pregateste-ti ATV-ul pentru primele ture de primavara

Pregateste-ti ATV-ul pentru primele ture de primavara

26.02.2024

Indiferent ca ai scos sau nu ATV-ul din garaj si in lunile reci de iarna, primavara este momentul potrivit pentru a intreprinde masurile de mentenanta pentru vehicul, asa cum sunt indicate in manualul utilizatorului. De la schimbarea uleiului si verificarea presiunii din anvelope, este bine sa bifezi toti pasii de intretinere pentru a fi pregatit in orice moment de o intrecere cu prietenii sau o plimbare pe traseul off road preferat. 

 

Adevarata distractie incepe dupa ce toate sarcinile utilitare sunt indeplinite, pui deoparte uneltele si pregatesti, in schimb, echipamentele de camping, de pescuit sau de vanatoare. Modelele CFORCE din familia de ATV-uri CFMOTO sunt partenerii ideali pentru o multitudine de aplicatii de munca sau de agrement. Aceste vehicule 4x4 de teren permit personalizarea cu o paleta larga de accesorii: solutii de depozitare (rack-uri, cutii, coolere), kituri de putere, trolii, bumpere fata si spate, bare de lumini, carlig remorcare etc.

 

 

Iti recomandam sa folosesti consumabile ATV (uleiuri, filtre de benzina, produse de curatare si intretinere, filtre de ulei etc.) de buna calitate si care provin de la producatori si distribuitori autorizati. 

 

ATV-urile CFMOTO se caracterizeaza prin versatilitate crescuta. Foarte usor si rapid, modelul de ATV din dotare poate fi transformat intr-un verital „cal de munca”, prin atasarea unui dispozitiv de imprastiere seminte sau a altor accesorii agricole pentru ATV asemanatoare. Iti recomandam sa optezi pentru accesorii ATV compatibile pentru modelul de ATV pe care il detii. 

 

Pentru munci agricole, producatorul recomanda accesorizarea cu un set de anvelope special create pentru aplicatii in agricultura pentru a beneficia de aderenta excelenta, impact minim asupra recoltelor si o durata de viata mai lunga. 

 

Pentru activitati la ferma si in gospodarie, este important sa dotezi ATV-ul cu un troliu. In colectia de trolii CFMOTO vei gasi diverse tipuri, de la trolii cu cablu din otel sau cu cablu sintetic, de diferite capacitati. Pentru recreatie, poti avea in vedere folosirea unui dispozitiv GPS, mai ales daca planuiesti sa explorezi trasee noi. 

 

Nu in ultimul rand, este important sa te echipezi corespunzator. Echipamentele de protectie trebuie sa fie pe marimile potrivite! Este esential pentru siguranta ta sa porti casca off road, ochelari si cizme, manusi, jacheta, tricou, bluza si pantaloni offroad. 


Pregatirea ATV-ului pentru primele ture din sezonul de primavara impune cativa pasi usor de urmat.

Te-ar putea interesa si:

2024 KTM X-BOW GT-XR

X-BOW GT-XR este special conceput pentru cei care vor sa experimenteze adrenalina unei masini de curse. Acest sportscar de ultima ora este un vehicul legal de strada si furnizeaza o dinamica neimblanzita, se distinge printr-un design radical si aduce...

Citeste mai mult