Prima etapa MotoGP amanata pentru luni

Prima etapa MotoGP amanata pentru luni

13.04.2009

Prima etapa a Campionatului Mondial MotoGP, ce trebuia sa se desfasoare ieri seara pe Circuitul International Losail din Qatar, urmeaza sa aiba loc azi la ora locala 9pm.

Competitia a fost amanata datorita unei furtuni violente, fenomen meteorologic extrem de rar in desertul Arabiei, cursa din aceasta seara avand programata sesiunea de incalzire pentru 6:30pm.

Si intrecerea de la clasa 125GP a fost afectata de ploile masive, pilotul italian Andrea Iannone fiind declarat invingator dupa numai patru tururi de circuit efectuate.

Dupa ce startul de la 250GP a fost amanat din cauza acelorasi conditii meteorologice nefavorabile, si intreaga cursa a fost redusa la 13 tururi pentru a nu afecta programul MotoGP, pilotul spaniol Hector Barbera s-a impus in aceasta prima etapa cu ghinion.


Sursa : Motoflash

Te-ar putea interesa si:

Vespa 2024 Lineup

Sezonul Vespa 2024 a inceput, aducand noutati pentru fanii nerabdatori sa urce in sa! Vespa continua sa cucereasca generatii intregi datorita sarmului care transmite ideea de libertate si al stilului unic. Istoria sa este intensa, Vespa fiind prot...

Citeste mai mult