U.S. Marine Corps prelungește contractul cu Polaris Defense

U.S. Marine Corps prelungește contractul cu Polaris Defense

02.10.2017

Corpul marin al Statelor Unite a comandat vehicule suplimentare utilitare MRZR diesel (MRZR-D) de la Polaris Government and Defense pentru a spori capacitățile operaționale ale Corpului Marin. Aceasta se intampla in urma livrarii cu succes a SXS-urilor MRZR către regimentele de infanterie ale Corpului Marin la începutul acestui an. Livrarea celor peste 100 de vehicule este programată să fie finalizată până la sfârșitul anului.

Polaris Defense MRZR 

"Cerintele  Corpului Marin au fost pentru un vehicul de transport care sa fie extrem de mobil și de modular," a declarat Joaquin Salas, manager al Polaris Government and Defense. "Cei din Marine Corps pot configura rapid MRZR D, care este ușor de manevrat, în funcție de misiunea cerută."

MRZR D este o soluție de mobilitate extrem de capabilă pentru Corpul Marin, cu costuri reduse, si care ușurează încărcarea și îmbunătățește agilitatea combinata cu forța.

"MRZR Ds cu două și patru locuri pot fi rapid transportate prin intermediul elicopterelor V-22 sau mai mari, permițând vehiculelor să susțină forțele Marine în aproape orice locație. Este un avantaj semnificativ să avem această mobilitate și sprijin la cel mai tactic nivel," a adăugat Salas.

Polaris Defense MRZR-D 

MRZR-urile au redefinit mobilitatea ultra-ușoară și off-road pentru vehiculele militare și sunt esentiale pentru misiunile expediționare din S.U.A. și din mai mult de 25 de țări aliate, pentru a răspunde cererilor și amenințărilor din misiunile actuale și viitoare. Și deoarece MRZR-urile sunt în funcțiune în întreaga lume, există un grad înalt de interoperabilitate și comuniune între forțele americane și cele aliate. Platforma MRZR este flexibilă și modulară, pentru a sprijini utilizări variind de la implementarea rapidă a personalului, până la comandă și control, evacuarea victimelor și misiunile de transport de aprovizionare. Vehiculele sunt dovedite ca accesibile, fiabile și ușor de întreținut pe tot parcursul ciclului de viață datorita unei retele de aprovizionare și a rețelei globale Polaris.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO a achizitionat GOES

GOES este un brand subsidiar al CFMOTO, specializat in proiectarea, dezvoltarea si distributia de vehicule off-road. Campania franceza recunoscuta la nivel mondial s-a perfectionat din punct de vedere al performantei, bazandu-se pe o echipa de profes...

Citeste mai mult