Noutatile Grupului Piaggio la EICMA 2023

Noutatile Grupului Piaggio la EICMA 2023

09.11.2023
  • Grupul Piaggio, lider in Europa, ocupa un loc central la EICMA cu o serie de noi produse pentru 2024. 
  • Aprilia prezinta RS 457, un sport bike de greutate usoara avansat din punct de vedere tehnologic, destinat cu predilectie generatiei tinere 
    Noile versiuni Tuareg si 660 completeaza lineup-ul de motociclete Aprilia 
  • O emblema a stilului si un star al mobilitatii urbane, Vespa prezinta cele mai recente modele Primavera si Sprit, inclusiv o varianta electrica updatata si ultratehnologica 
  • Piaggio prezinta gama de scutere 2024, cel mai bine vandute scutere Liberty, Medley si Beverly. 
    Scuterul Piaggio 1 Electric este acum mai puternic ca niciodata, un partener ideal pentru a eficientiza naveta urbana de zi cu zi. 

Grupul Piaggio revine la EICMA, consolidandu-si pozitia de lider european. Pana pe 30 septembrie 2023, grupul a vandut peste tot in lume 454400 vehicule, cumuland 1,626.2 bilioane de euro. Acest lucru are ca rezultat un profit net de 85.7 milioane de euro, cel mai bun rezultat intr-o perioada de noua luni. 

Sectorul de scutere este protagonistul unei performante puternice din partea modelelor Piaggio Beverly si Piaggio Medley

Vespa Primavera si Vespa Sprint au fost profund revizuite in ceea ce priveste caracteristicile de stil si tehnice, confirmand statutul de reprezentanti ai stilului si ai elegentei italiene in lume. 

Printre modelele cheie de scutere prezentate la show-ul milanez se afla variante diferite si marimi de motoare si chiar o versiune electrica pentru Vespa Primavera si Vespa Sprint S. 

Piaggio Centro Stile a depus o munca intensa pentru a imbunatati finisajele, introducand noi materiale si lucrand asupra detaliilor pentru a imbunatati featuri unice ale lui Primavera si Sprint S. Suprastructurile de pe ghidon sunt complet noi, la fel ca manerele si controalele electrice, atragand atensia asupra detaliilor si funtionalitatii. Versiunea Tech a scuterului Primavera dispune de pornire fara cheie si instrumentar TFT prin intermediul caruia gestioneaza functiile oferite de platforma multimedia Vespa MIA. Noi sunt si instrumentarul analog/digital si sistemul de iluminare complet LED. 

Vespa Primavera si Vespa Sprint S sunt disponibile cu motoare conforme normelor EURO 5+ de capacitati 50, 125 si 150 cc, cu 3 valve si pe injectie electronica. 

Gama Piaggio si modelul Piaggio 1 

Brandul Piaggio aduce gama sa de scutere cu roti mari la EICMA 2023. Cele mai bine vandute modele care au inventat segmentul, dictand liniile tehnice si stilistice. Pentru 2024, agilul scuter Piaggio Liberty, modelul Medley avansat tehnic si puternicul Beverly ofera o optiune reala cu motoare de capacitate de la 50 la 400 cc. In versiune mai sportiva S, toate cele trei modele beneficiaza de un update estetic, cu o schema de culoare noua si atractiva pe albastru - Blu Zaffiro. Beverly mai este disponibil si pe negru Nero Cosmo. 

Piaggio 1, scuterul electric pentru mobilitate urbana de la Piaggio, este acum disponibil intr-o versiune mai potenta, pentru a asigura o naveta eficienta si o pilotare usoara. Unitatea de putere care echipeaza Piaggio 1 ofera acum putere de virf de 2.2 kW, aproape dublu fata de versiunea anterioara, in timp Piaggio 1 Active atinge maximum 3 kW. Acest lucru reflecta o crestere semnificativa in termeni de acceleratie, care se mareste cu 14% pe Piaggio 1 si cu aproape 12% pe Piaggio 1 Active. 

Piaggio 1 este singurul e-scuter din categorie care ofera un compartiment sub sa suficient de spatios pentru a stoca o casca full jet. 

Te-ar putea interesa si:

KTM introduce noi scheme de culoare pentru gama Supersport 

Sezonul 2024 aduce noutati la nivelul lineup-ului de motociclete Supersport din familia KTM Motorcycles. Producatorul austriac a anuntat update-uri de culori si grafici pentru gama RC Supersport, inspirandu-se de la prototipurile mai vechi si din com...

Citeste mai mult