Noul UTV Honda Pioneer 2014

Noul UTV Honda Pioneer 2014

28.01.2014

Noul Honda Pioneer 2014 este un UTV atractiv si vine dotat cu caracteristici ideale pentru muncile grele. Motorul SxS-ului de fata este de 675cc cu o transmisie in stil automobil cu roti si nu cu curea, cum se regaseste in cazul altor side-by-side-uri.

Motorul pe benzina cu un singur cilindru este o versiune revizuita a motorului folosit in gama de vehicule ATV. Electronica a fost ajustata sa ofere lui Honda Pioneer mai multa putere pentru a face fata sarcinilor pentru care UTV-ul va fi folosit si cu racire pe lichid, aceasta masinarie ar trebui sa ofere performanta in variate conditii. Transmisia automatica cu 3 viteze vine si cu treapta de marsarier care ajuta la iesirea din situatiile dificile care pot aparea in timpul lucrului.

Ambreiajul hidraulic ofera cateva selectii care includ 2WD, 4WD si 4WD cu diferential blocat. Potrivit Honda transmisia este construita sa reziste pe intreg ciclul de viata al UTV-ului si sa devanseze majoritatea sistemelor de transmisie pe curea.

Honda Pioneer 2014 are un mod de viteza automatic, care foloseste cateva variabile precum viteza, acceleratia, RPM pentru a schimba vitezele. Asadar, la viteze mici cu acceleratie inceata, va schimba viteza mai repede, dar la viteze mai mari cu acceleratie mai rapida, va schimba treapta de viteza mai tarziu, la o turatie mai mare, pentru un feeling mai sportiv.

Puterea acestui UTV este transferata la sol prin suspensia independenta Pioneer pe toate cele 4 rotile. Suspensia are o cursa de 7.9 inci fata si 9 inci spate, ceea ce permite UTV-ului sa traverseze multe tipuri diferite de teren mentinand sasiul flexibil, datorita si designului bratelor A-Arm.

Amortizoarele noului Honda Pioneer 2014 sunt pe gaz neajustabile si ofera o capacitate de incarcare de 453 kg si de remorcare de 680 kg. Chiar daca amortizoarele nu par deosebite, ele fac fata cu brio pe orice tip de teren.

Modelul Honda Pionner 2014 este unul din cele mai bine proiectate de anul acesta, cu doua scaune pliabile in patul de transport - inca o dovada ca Honda se descurca de minune sa exploateze la maxim resursele de care dispune. Cu doar cateva miscari, puteti deschide usa din spate si ridica scaunul rabatabil, iar UTV-ul este gata sa transporte inca doua persoane. Pentru siguranta pasagerilor, UTV-ul ofera un sistem de centuri de siguranta in 3 puncte. Iar daca aveti nevoie de spatiu suplimentar pentru a transporta echipamente sau provizii, scaunele se pot plia la loc foarte usor.

ATVROM - importator: ATV Arctic Cat, ATV Can-am Bombardier, ATV CF Moto, ATV Dinli, ATV Goes, ATV Kawasaki, ATV Linhai, ATV Suzuki, ATV TGB, ATV Yamaha.

Te-ar putea interesa si:

Fantic acorda garantie pe viata pentru cadrele modelelor eMTB incepand de anul acesta

Calitatea a reprezentat dintotdeauna unul din pilonii brandului Fantic, alaturi de inovatie, design si performanta. Producatorul italian s-a straduit mereu sa imbunatateasca designul si asamblarea bicicletelor sale electrice montane, asigurand standa...

Citeste mai mult