Noua linie 2015 de ATV-uri si UTV-uri de la Arctic Cat

Noua linie 2015 de ATV-uri si UTV-uri de la Arctic Cat

05.01.2015
Cei de la Arctic Cat au lansat noua linie 2015 de ATV-uri si UTV-uri (side-by-side), reprezentand un total de 15 modele, cele mai multe fiind modelele XR, Prowler XT si un Wildcat Sport.

In continuare,va voi prezenta cele mai noi caracteristici ale ATV-urilor XR 700 (toate cele trei pachete disponibile), XR 550 (trei pachete de echipare) si XR 500:

*Noile portbagaje fata/spate SpeedRack II sunt construite dintr-un plastic extra rezistent,cu sistem anti-alunecare cauciucat TPE care va ofera un plus de stabilitate.De asemenea,portbagajele dispun de noul sistem de blocare Speed-Lock si sistemul de fixare Speed Buckle pentru a putea atasa diferite accesorii,precum si spatii integrate pentru prinderea accesoriilor de tip carlig.

*Design-ul noului sasiu vine cu un ampatament de 132.08 cm fata de 127 cm cat avea modelul precedent pentru a imbunatati confortul si calitatea plimbarilor.

*Noul sistem de faruri si proiectoare cu LED este cel mai puternic si cel mai eficient sistem de iluminare intalnit la ATV-urile Arctic Cat,fiind disponibil doar pentru varianta Limited.

*Pentru XT EPS,cei de la Arctic Cat au montat o combinatie de faruri cu halogen si cateva accente cu LED pentru o iluminare puternica


Noua linie 2015 de ATV-uri si UTV-uri de la Arctic Cat - 700

*Noile stopuri cu LED vin cu un sistem de iluminare excelent

*Noua geometrie a bratului dublu al suspensiei fata si spate ofera plimbari mai confortabile si mai placute pe toate tipurile de teren.

*Pozitia rider-ului a fost imbunatatita cu aproximativ 5 cm mai aproape de comenzi pentru confort sporit

*Filtrul de aer a fost relocat sub scaunul rider-ului,pentru a avea acces mai usor atunci cand doriti sa il schimbati

*Cutia de depozitare de 5.45 litri a fost mutata in partea din spate a ATV-ului,sub aripi,pentru acces simplificat

*Noul sistem de reducere a zgomotului motorului vine cu un capac exterior izolat cu cauciuc si noi garnituri oferind un nivel redus de zgomot de 8 dBA atunci cand motorul ruleaza pentru modelele 700 si 550.

*Noul sistem EFI cu evacuare si catalizator furnizeaza o economie de combustibil de 25% si un nivel redus de emisii CO pentru performante optime in orice conditii.

 *Jante din aluminiu pentru modelele XT si Limited

 *Panourile vopsite asigura o finisare de lux pentru modelele XT si Limited

Puterea motorului, suspensiile, garda la sol, toate acestea au fost proiectate sa lucreze in perfecta armonie pentru a va oferi o experienta unica indiferent de modelul de ATV Arctic Cat pe care il veti achizitiona din magazinul nostru.


Noua linie 2015 de ATV-uri si UTV-uri de la Arctic Cat - 500


 

Te-ar putea interesa si:

2024 KTM RC 8C Limited Edition, pregatit pentru circuit! 

Limitat la doar 100 unitati construite manual, modelul 2024 KTM RC 8C aduce nivele de performanta fara precedent pe circuit, alaturi de credentiale READY TO RACE pentru a concura la Grand Prix. KTM RC 8C este alimentat de un motor 889 cc parallel-...

Citeste mai mult