HJC prezintă casca RPHA 70 Sport-Touring

HJC prezintă casca RPHA 70 Sport-Touring

08.09.2017

HJC a găsit echilibrul final între pilotajul sportiv și cel turistic cu noua casca RPHA 70 ST. Cea mai nouă adăugire la seria RPHA este construită din materiale PIM +, care o transformă într-o carcasă rezistentă, reducându-i semnificativ greutatea.

rpha 70-1 

Carcasa compactă, curbată, nu adaugă doar estetica datorita designului său ascuțit, sportiv, dar și o dotare superioară și confort și o funcție aerodinamică îmbunătățită. HJC a reproiectat „Sistemul avansat de ventilare” pentru a se potrivi atât călăriei în stil vertical, cât și pilotarii sportive în stil unghiular. Ventilul hibrid de top se adaptează diferitelor poziții de echitatie.

rpha 70-2 

Ultra-ușoara casca RPHA 70 ST este echipată cu o viziera anti-ceață și o protecție interioară împotriva razelor solare, care utilizează un sistem de acționare progresiv. Casca RPHA 70 ST se etanseizează complet pentru a preveni pătrunderea in interior a ploii și a zgomotului. Ea utilizează un sistem de blocare în două etape.

rpha 70-3 

Noile caracteristici de siguranță ale tehnologiei includ sistemul de prindere cu eliberare rapidă de urgență ușor de utilizat și plasturi reflectorizanți de înaltă vizibilitate. Cardo și HJC au colaborat cu sistemul de comunicații SmartH si sunt compatibile cu RPHA 70 ST.

rpha 70-4 

RPHA 70 ST nu este o casca de valoare medie pentru sport si calatorie. Ea este cu mult mai mult decat atat. Fiind deosebit de compactă și ușoară, isi depaseste cu usurinta concurența. Adevărata cască premium cu utilitate dubla se potriveste perfect pietei în plină ascensiune a turismului sportiv. RPHA 70 ST va fi disponibila la dealerii autorizați HJC în aceasta toamna. Dimensiunile vor fi XS-2XL. Lentilele anti-ceață și sistemul de prindere sub bărbie sunt incluse.

Te-ar putea interesa si:

Race to Hell 2024

Riderii de ATV-uri si SxS-uri iau startul la RACE TO HELL 2024!  Race to Hell, prima competitie din Italia care imbina viteza specifica curselor Baja cu pasaje extrem de tehnice, se desfasoara intre 6 - 10 februarie la termele Rapolano. Prima z...

Citeste mai mult