Un nou tehnician sef pentru Aprilia

Un nou tehnician sef pentru Aprilia

07.09.2018

Echipa Gresini se pregateste pentru GP-ul de acasa pe Circuitul International Misano Marco Simoncelli. Circuitul este recunoscut pentru structura sa care solicita din partea pilotilor de motociclism viteza o precizie si fluiditate de exceptie. Anul trecut, toate cursele s-au desfasurat pe pista uda, dar previziunile recente dau sperante pentru o duminica lipsita de ploaie.

Noul tehnician sef al echipei este Pietro Caprara care a mai colaborat in trecut cu Aprilia pentru Campionatul Mondial Superbike, dar si cu Sky Racing Team VR46.

Caprara il va inlocui pe tehnicianul german Markus Eschembacher, acesta din urma plecand la KTM alaturi de Johann Zarco pentru sezonul 2019.

Declaratia lui Aleix Espargaro: „Sunt motivat pentru cursa de la Misano, toti din echipa vrem sa dam totul. La testul de acum cateva saptamani lucrurile au mers favorabil, stim ca trebuie sa lucram in continuare pentru ca deocamdata rezultatele nu sunt cele scontate. Dezvoltarea motocicletei RS-GP merge mai departe”.

Scott Redding a declarat la randul sau: „Imi place circuitul Misano si testul recent a fost destul de pozitiv. Este intotdeauna placut sa concurez in Italia, atat pentru atmosfera speciala, cat si pentru fanii pasionati si calzi. Structura pistei va fi o provocare pentru caracteristicile motocicletei noastre, va trebui sa lucram mai bine in weekend pentru a fi pregatiti de raliu".

A treisprezecea cursa a Motomondialului 2018 incepe azi cu probele libere si se incheie duminica, 9 septembrie.

 

 

Te-ar putea interesa si:

EDITIE SPECIALA: VESPA 140 DE ANI DE PIAGGIO 

Vespa celebreaza aniversarea Piaggio de 140 de ani, introducand una dintre cele mai exclusive versiuni vreodata a celui mai indragit scuter din lume. Deja aflat la mare cautare printre colectionari, acest scuter Vespa Special Edition va fi disponibil...

Citeste mai mult