O noua linie de suporturi pentru arme proiectate special pentru UTV

O noua linie de suporturi pentru arme proiectate special pentru UTV

01.08.2017

Seizmik, lider în inovarea accesoriilor SXS, introduce o nouă linie de suporturi pentru arme proiectate special pentru UTV.

Compania cu sediul în Carolina de Nord, care se mândrește să aducă designul fără compromis liniei de accesorii UTV și Side by Side, va oferi patru produse diferite proprietarilor UTV care isi doresc un transport sigur al armelor.

 SUV

"Când ne-am uitat la suporturile de arme disponibile pe piață, a fost dureros de clar că nici unul dintre produsele nu a fost conceput special pentru utilizarea pe UTV", spune președintele Seizmik, Steve Shankin. "Aceste produse au fost concepute pentru alte aplicații, cum ar fi ATV-uri sau camioane, apoi adaptate pentru a functiona la UTV. De când ne-am specializat în accesoriile UTV, ne-am propus să proiectăm fără compromisuri cele mai bune suporturi de arme pentru UTV. Am consumat o cantitate imensă de timp și de energie în acest proces și suntem incredibil de mulțumiți de rezultate."

Seizmik ICOS (In Cab On Seat) Gun Holder 

Noua linie de produse de la Seizmik include: ICOS (In Cab On Seat); OHG (OverHead Gun Rack); Armura SST (depozitare și transport securizată); si Armura X Rack. Toate produsele au fost concepute cu scopul de a oferi cele mai bune optiuni pentru ca sportivii sa isi poata transporta in siguranta armele lungi pe UTV-urile lor. Întreaga linie de produse va fi disponibilă la sfârșitul lunii august prin intermediul dealerilor de specialitate.

ICOS gun hoder 

Sistemul ICOS nu necesită unelte, se instalează în câteva secunde și utilizează centura de siguranță existentă a vehiculului pentru montaj. Acesta oferă un control fantastic al varfului armei, menținând tevile îndreptate în siguranță inspre podeaua vehiculului. Făcut în întregime dintr-o spumă speciala, ICOS furnizează două canale căptușite care nu vor deteriora finisajul armei si nu vor intra în contact cu partea optica sau cu obiectivele armei. Benzile de compresie cu catarame sunt folosite pentru a fixa arma în canale, astfel încât stocarea sau recuperarea unei arme sa fie facila. Strălucirea ICOS vine tocmai din simplitatea sa.

Seizmik UTV Gun Holders 

Modelul OHGR se instalează pe sistemul ROPS (sistem de protecție la răsturnare) al majorității vehiculelor și stochează armele deasupra capului. Făcut din materiale premium cum ar fi nylonul de sticla plina și aluminiul turnat, OHGR (pronunțat "ogre") arată la fel de bine ca armele - nu ca ceva improvizat de cineva în vreun garaj. Captuseala din cauciuc nu trebuie să zgârie sau să strice finisajul armei, menținând în orice moment arma departe de suprafețele metalice. Curelele de cauciuc care țin arma pe poziție oferă o funcționare optima atunci când o depozitați sau o scoateti din OHGR. Amplasamentele includ opțiuni pentru puști cu tub rotund de diferite dimensiuni, precum și sistemul Polaris Lock & Ride® Pro Fit.

The Armory SST gun case 

Armory SST și Armory X Rack lucrează în tandem pentru a stoca și a transporta două arme. Sistemul este conceput astfel incat sa poziționeze suporturile de arma peste portbagajul majorității vehiculelor, lăsând interiorul liber pentru unelte sau vânat. Ele au fost mereu îndreptate spre în sus și spre exterior pentru controlul superior al varfului armei. Armura SST oferă o balama unică de blocare care menține carcasa deschisă, lasand  ambele mâini libere pentru a plasa, prelua sau lucra asupra armei în timp ce ea se află în carcasă. Forma casetei va găzdui orice arma cu sau fără parte optică. Blocurile din spumă mobilă din carcasa SST Armory păstrează arma ferm în poziție, asigurând că nimic nu va face contact cu obiectivele sau partea optica, chiar și pe cel mai dificil teren. Există chiar suficient spațiu în interiorul armurii SST pentru a stoca diverse alte echipamente sau consumabile de curățare.

Seizmik Armory X Rack Case 

Carcasa SST Armory este ușor de instalat si de scos din Armory X fără a fi nevoie de unelte. O pârghie de nylon de sticlă plin este suficient de mare pentru a funcționa cu ușurință cu sau fara mănuși, iar odată eliberată, carcasa se ridică imediat. Armory X asigura rigiditatea si rezistența felului in care sunt atașate vehiculului, indiferent de gradul de agresivitate al terenului.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024: locul unde vibrezi si te vei distra nebuneste!

 14-15 IUNIE - PARCUL FAGET MIOVENI, ARGESE timpul sa dai restart distractiei si sa te pregatesti pentru a doua intalnire epica la CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024! Doar imagineaza-ti... esti acolo, chiar acum! Ai lasat biroul si simti deja iar...

Citeste mai mult